Home Monden Culiță Sterp a cerut judecătorilor să îi ridice controlul judiciar. Victima accidentului...

Culiță Sterp a cerut judecătorilor să îi ridice controlul judiciar. Victima accidentului și-a retras plângerea

277
0
loading...

Cântărețul de muzică de petrecere Culiță Sterp a cerut judecătorilor să îi ridice măsura controlului judiciar la doar o zi după ce polițiștii au anunțat că, în noaptea în care a provocat accidentul din Cluj-Napoca era și drogat, nu doar băut.

loading...

Judecătorii care analizează cererea au amânat decizia pentru joi. În cazul lui Culiță Sterp procurorii au extins urmărirea penală și pentru conducereaa unei mașini sub influența substanțelor psihoactive.

Cu un zâmbet larg și sfidător, cântărețul de muzică de petrecere cunoscut drept Culiță Sterp a ieșit relaxat din sala de judecată unde a cerut să fie scos de sub control judiciar după ce poliția a anunțat că nu era doar băut, ci și drogat când a provocat accidentul de acum o săptâmână, din Cluj-Napoca.

Pe holurile Judecătoriei a fost preocupat mai mult să nu își strice încălțămintea decât să ofere explicații pentru comportamentului lui la volan și a facut glume nepotrivite cu un reporter.

O altfel de atitudine a avut cântărețul și în noaptea accidentului. După ce a intrat, în viteză, pe roșu într-o intersecție și a lovit o mașină care circula regulamentar, iar șoferul a fost rănit – Culiță Sterp a încercat să fugă și s-a ascuns într-un parc.

Între timp, s-ar fi înteles cu victima, iar aceasta și-a retras plângerea de la politie.

Culiță Sterp: „Vreau să îmi cer în primul rând scuze lui Marius, băiatul implicat în accident. Atât lui cât și familiei lui cu care am ținut legătura și cu care m-am și împăcat ulterior pe toate planurile”.

Pe TikTok o postare pe care cântărețul de muzică de petrecere a făcut-o acum 24 de ore și în care vorbeste despre accident a strâns peste 2 milioane de vizualizări. Unele postri au fost văzute și de 6 milioane de ori. Fanilor le-a transmis ca a tras mai multe învățăminte din ce i s-a întâmplat în ultimele zile.

Culiță Sterp: „Vor fi multe lucruri care se vor schimba în viața mea în bine pentru că, sincer, asta a fost cea mai mare palmă pe care o puteam primi de la viață până acum, ca să rămân cu picioarele pe pământ bineînțeles”.

În noaptea în care a provocat accidentul, Culiță Sterp a avut – potrivit poliției – o alcoolemie de 0,71. Ințial a fost reținut pentru că înainte să lovească o mașină in intersecție, nu oprise la semnalele unui echipaj de poliție după ce radarul îl inregistrase cu 96 de km/oră în oraș. Ulterior a primit masura controlului judiciar pentru 60 de zile.

Sursa: StirilePROTV

loading...