Acasă STIRI SPORTIVE CS Universitatea, o echipă mult prea odihnită

CS Universitatea, o echipă mult prea odihnită

728
0
Înaintea partidei cu Bihorul, Gabi Balint a declarat că o să folosească o echipă odihnită. Antrenorul s-a ținut de cuvânt, doar că primul 11 de ieri a părut că a continuat să se odihnească chiar și în timpul meciului.

Jucătorii olteni au jucat ieri așa cum nu o mai făcuseră de la începutul campionatului. Apatic, cu foarte multe greșeli. Nesincronizările au fost la ele acasă. Jucătorii au dat impresia că nu au jucat niciodată împreună, că nu se cunosc, deși peste ei au trecut două cantonamente centralizate în această iarnă. „La partida de mâine voi trimite o echipă odihnită, le voi da şansă şi jucătorilor care au evoluat mai puţin. Pentru că vreau să văd pe cine mă pot baza, cine are sânge în instalaţie, cum se spune”, declara Balint înaintea meciului. Din păcate, instalația a fost cam uscată, jucătorii părând din alt film. O fi fost de la prea multă odihnă.

RECLAMĂ

 

Craiova, oraș cunoscător de fotbal

Ceea ce alb-albaștrii au uitat este că aici joacă la Craiova, un oraș cu oameni cunoscători de fotbal. Ieri, jucătorii care în mod normal sunt rezerve la echipă au avut șansa de a demonstra că sunt fotbaliști. Ceea ce au arătat pe teren însă a fost cu totul și cu totul altceva. Este un prim semnal de alarmă. Mai au o șansă la Vâlcea. Probabil însă la Vâlcea mulți din cei care au jucat ieri nu o să se regăsească pe teren, dar nici titularii de drept nu au arătat ca o echipă mare în deplasarea de la Slatina.

 

Stadionul Ion Oblemenco vrea fotbaliști

După doi ani fără fotbal, oltenii au început să vină pe Ion Oblemeco, dar pentru un stadion plin,  așa cum îl vor jucătorii de la Craiova, CS Universitatea trebuie, înainte de toate să demonstreze că știe joaca cu mingea. Să arate determinare, ambiție și tupeu. Să “moară” cu adversarii de gât așa cum făcea pe vremuri Tilihoi sau Negrilă și să le “rupă coloana” fundașilor adverși la fel ca Balaci, Cârțu, Geolgău sau Zoli Crișan în prioada de glorie a anilor 80. Doar așa vor câștiga respectul și încrederea publicului oltean iar stadionul va fi iarași plin.sursa: micapi.ro

RECLAMĂ
Articolul precedentMarcela Nanu, textier si interpret de muzica populara
Articolul următorUn militar din Craiova a murit în Afganistan. Alți 5 au fost răniți