Acasă Monden Cruduţa îi pune lui Nilă ghiozdanul în spate!

Cruduţa îi pune lui Nilă ghiozdanul în spate!

490
0

Daniela Crudu se poate mândri că este fată de oraş cu ceva şcoală, licenţiată în Jurnalism, la Facultatea Spiru Haret, unde a absolvit cu media 10, deşi n-a prea trecut pe la ore. La o bârfă cu colegele de platou, care se lăudau că au acasă bărbaţi deştepţi cu diplome în ramă, Cruduţa şi-a pus ambiţia să scoată din Nilă al ei un om cu carte.

Cruduţa şi Mihai Costea, ambii în vârstă de 24 de ani, formează un cuplu de aproape patru ani, însă între cei doi este o diferenţă ca de la cer la pământ, zic apropiaţii. Cruduţa este frumuşică, veselă, dar e şi o gospodină desăvârşită. În schimb, Nilă nu este sociabil, n-are studii şi nici vreun contract cu o echipă serioasă de fotbal n-a mai prins.

RECLAMĂ

Mihai Costea nu a mai jucat un meci oficial din august 2013. De atunci s-a antrenat doar prin parcuri şi dă vina pe clubul Steaua pentru necazul de a sta pe bară.  Cum pe 30 iunie 2014 contractul cu această echipă încetează, el speră să-şi găsească alt loc de muncă.

Cruduţa l-a luat adesea peste picior, reproşându- i lui Nilă că, dacă ar fi avut o diplomă în buzunar, s-ar fi putut face afacerist.

Ea nu este deloc încântată că are un iubit fotbalist, fiindcă, în caz de o accidentare serioasă, acesta nu va mai aduce bani acasă. Impulsionată de prietenele de la serviciu, Daniela l-a sfătuit pe bărbatul vieţii ei să-şi termine liceul şi să se înscrie la o facultate, ca să aibă şi el o pensie, la bătrâneţe.

Câinele Danielei a ros cablurile cameramanilor

Scene de pomină, la Bacău, zilele trecute. Cum Cruduţa a plecat din Bucureşti să filmeze la emisiunea “Splash! Vedete la apă”, ea n-a avut încredere să-i lase lui Nilă căţeluşul, aşa că a băgat patrupedul în geantă.

Numai că pufoşenia a făcut ravagii pe unde a trecut, deoarece a început să roadă cablurile cameramanilor. În timpul filmărilor, ea şi-a dat câinele pe mâna paznicului, dar nu fără o mică recompensă, în sucuri şi ţigări. sursa: www.libertatea.ro

RECLAMĂ
Articolul precedentMargherita de la Clejani a slabit enorm! Dietele au dat roade si acum are abdomen: „Viata mea nu e usoara. E si dulce, si amara”
Articolul următorMăsură fără precedent: NICOLAS SARKOZY a fost ARESTAT preventiv