Acasă Stiri Criminalul din Caracal acuză că poliţiştii l-au bătut şi a cerut asistenţă...

Criminalul din Caracal acuză că poliţiştii l-au bătut şi a cerut asistenţă medicală

3391
0

Criminalul din Caracal acuză că poliţiştii l-au bătut şi a cerut asistenţă medicală. Avocatul lui Gherghe Dincă, bărbatul acuzat că le-a ucis pe Luiza şi Alexandra, spune că acesta are fracturi costale.

RECLAMĂ

Arestat sâmbătă pentru 30 de zile, la o zi după ce fusee reţinut în casa din Caracal în care locuia şi în care se pare că le-a violat şi apoi le-a ucis pe Alexandra, 15 ani, şi Luiza, 19 ani, două adolescente pe care le luase la ocazie, Gheorghe Dincă susţine, prin vocea avocatului său, că a fost lovit de poliţişti, în arest.

Gheorghe Dincă a cerut şi îngrijiri medicale, acuzând că a fost lovit de poliţişti. Bogdan Alexandru, avocatul desemnat din oficiu, a spus: „Dânsul a fost imobilizat, a fost trântit la nivelul solului şi i s-au aplicat nişte lovituri cu bocancii de către organele de Poliţie, în zona pieptului, fapt pentru care dânsul spune că are fracturi costale şi de stern. Dureri vă pot spune că a avut, pentru că pe tot parcursul audierilor, avea momente în care efectiv izbucnea în dureri, tresărea de durere şi îşi punea mâinile în zona pieptului.”

Sora criminalului din Caracal nu crede că el a ucis fetele: „Îi e frică, când ies ăia din puşcărie, îl vor omorî şi pe el.” Femeia a vorbit despre Gheorghe Dincă, pe care l-a descris ca fiind un om gospodar, cu grijă pentru casa lui

Sursa: observator

RECLAMĂ
Articolul precedentGheorghe Dincă, audiat în cazul dispariţiei unei alte fete, ucisă acum 4 ani
Articolul următorPoliţiştii caută de trei luni un tânăr vinovat de un accident teribil, la Cluj: „Atenţie, e foarte periculos şi violent!”