Acasă Stiri Poliţiştii caută de trei luni un tânăr vinovat de un accident teribil,...

Poliţiştii caută de trei luni un tânăr vinovat de un accident teribil, la Cluj: „Atenţie, e foarte periculos şi violent!”

579
0

Poliţiştii caută de trei luni un tânăr vinovat de un accident teribil, la Cluj: „Atenţie, e foarte periculos şi violent!”, e anunţul autorităţilor legat de Ionel Rostas, cunoscut drept Boxi.

RECLAMĂ

Pe 27 aprilie, pe raza localității Sânnicoară, Rostas Ionel nu a păstrat distanța regulamentară față de mașina pe care o urma. În urma impactului, două mașini au părăsit partea carosabilă prin partea stângă, lovind un al treilea autoturism care circula regulamentar din sens opus.

Două peroane au fost rănite în accident şi au avut nevoie de îngrijiri medicale.

În pofida căutărilor efectuate până în prezent, oamenii legii încă nu au reușit să dea de urma celui care a provocat accidentul, fugind apoi de la locul faptei.

„Acesta se deplasează prin oraș cu taxi, dacă îl recunoașteți cumva sau îl transportați, să luați de urgență legătura cu Poliția la 112. Atenție mare, e foarte periculos și violent!”, transmiteau la momentul accidentului reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Cluj.

Cel în cauză se sustrage în continuare urmăririi penale. Se continuă cercetările pentru depistarea și tragerea la răspundere penală a acestuia.”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Traian Morar, contactat de Monitorul de Cluj. Individul are domiciliul stabil Între Lacuri, pe strada Sarmizegetusa.

Oricine cunoaște vreun detaliu despre acest individ, este rugat să ia de urgență legătura cu Poliția la numărul 112!

Sursa: observator

RECLAMĂ
Articolul precedentCriminalul din Caracal acuză că poliţiştii l-au bătut şi a cerut asistenţă medicală
Articolul următorCum a reuşit o fată de 13 ani din Olt, victimă a traficului de minori, să scape din ghearele monstrului care o abuza