Acasă Stiri Gheorghe Dincă, audiat în cazul dispariţiei unei alte fete, ucisă acum 4...

Gheorghe Dincă, audiat în cazul dispariţiei unei alte fete, ucisă acum 4 ani

827
0

Ancheta ororilor este departe de final. Sunt noi indicii şi piste care duc spre cel mai negru coşmar. Numărul victimelor ar putea fi mult mai mare. Gheoghe Dincă a fost deja audiat într-un alt dosar de crimă cu autor necunoscut, din 2015. Sunt zeci de familii care speră să obţină răspunsuri.

RECLAMĂ

Este doar una dintre întrebările fără răspuns în cazul Luizei Mihaela Melencu. Pe tânăra de 19 ani, dispărută pe 14 aprilie, ucigaşul a ţinut-o în viaţă aproape trei luni, potrivit unor surse. Nu e exclus să o fi ucis chiar înainte de răpirea Alexandrei. Anchetatorii bănuiesc că fata a fost supusă aceluiaşi chin. Sechestrată, bătută şi violată în casa groazei, nici ea nu a avut nicio şansă de salvare.

Am vorbit cu ea pe la 11 şi jumătate. Ultimul telefon a fost la 11 şi jumătate. Din acel moment, nu am mai vorbit cu ea. Să sperăm că e doar un coşmar sau un vis! De ce? De ce a trebuit să facă asta? De ce legea nu a făcut nimic timp de atâtea luni?”, exclamă mama Luizei.

Un coşmar pe care părinţii Luizei îl retrăiesc clipă de clipă de atunci. În lipsa unor probe clare care să arate că fiica lor a fost ucisă, se agaţă de orice speranţă că ar putea fi încă vie. Chiar astăzi, mama fetei a primit pe Facebook un mesaj prin care i s-a spus că Luiza se află într-o casă din Caracal. Femeia a mers acolo, dar pista s-a dovedit şi de aceast dată falsă.

Nu este primul mesaj pe care l-au primit rudele Luizei. Mai multe telefoane anonime, prin care li se spunea că tânăra este plecată în străinătate, sunt investigate de anchetatori. Nimeni nu ştie deocamdată unde se află fata. La audieri, criminalul Gheorghe Dincă a declarat că i-a aruncat trupul în Dunăre. Dar luni, la reconstituire, anchetatorii s-au plimbat dintr-o zonă în alta fără să găsească niciun indiciu.

ALEXANDRU CUMPĂNAȘU, unchiul Alexandrei: Este inimaginabil ca o familie să facă ea singură anchetă, să caute indicii, să le dea mură în gură unor anchetatori incompetenţi. Şi oamenii ăştia să nu comunice cu familia, se chinuie şi ea să stea de vorbă cu cineva şi nu au cu cine, să le spună şi lor ceva.

Sunt două familii distruse şi alte câteva care îşi pun zeci de întrebări. Demascarea lui Gheorghe Dincă ar putea desluşi misterele multor dispariţii şi crime cu autor necunoscut. Anchetatorii verifică dosare uitate în sertare chiar şi de 20 de ani.

(Reporter): Sunt suspiciuni cu privire la alte crime?

(BOGDAN ALEXANDRU, avocat): Suspiciuni sunt din partea domnilor anchetatori, sigur că da, asta pot să vă confirm. Este posibil orice.

Ucigaşul a fost audiat şi în legătură cu o fată de 17 ani, dispărută şi găsită moartă ulterior într-un parc din Craiova, în 2015.

”Trebuia ea să ne înmormânteze pe noi şi să aibă grijă de casă”, spune tatăl adolescentei.

”La Poliţie am dat telefon mereu şi întrebam şi ni se spunea că este o simplă plecare. Şi după două săptămâni ne-au zis de acolo că cred 80% că este plecată în partea aialaltă. Că nu este moartă, că se auzea dacă era moartă”, declară mama fetei.

Alexandra Goghez lucra la o terasă şi urma să intre la facultate. A dispărut la finalul unei zile de muncă. Anchetatorii au stabilit că a fost violată şi strangulată. Trupul ei a fost găsit abia după trei săptămâni de la dispariţie. Nici până azi, familia nu a aflat cine a fost călăul ei.

Rămăşiţele umane găsite în casa ororilor sunt acum analizate la Institutul de Medicină Legală Mina Minovici. Potrivit unor surse din anchetă, fragmentele de oase arse aparţin doar Alexandrei Măceşanu, ultima victimă a criminalului.

Sursa: Observator

RECLAMĂ
Articolul precedentÎnregistrările discuțiilor dintre Alexandra Măceșanu și 112
Articolul următorCriminalul din Caracal acuză că poliţiştii l-au bătut şi a cerut asistenţă medicală