Acasă Stiri Crimă la Centrul Medico-Social Corabia

Crimă la Centrul Medico-Social Corabia

1116
0

Un bărbat de 75 de ani, din Corabia, internat la centrul pentru persoane rămase fără sprijinul unei familii, din localitate, l-a înjunghiat cu un cuţit pe un alt pacient, de 54 de ani. Victima nu a putut să opună rezistenţă, având ambele picioare amputate şi deplasându-se cu într-un scaun cu rotile.

RECLAMĂ

Gheorghe Danciu, de 74 de ani, l-a lovit de mai multe ori cu un cuţit pe Alexandru Bîcu, de 54 de ani. Potrivit procurorilor, crima s-a produs, duminică, după-amiază, la Centrul Medico-Social Corabia, unde cei doi bărbaţi erau internaţi. Victima a fost găsită într-o toaletă a centrului cu mai multe înţepături de cuţit, în zona gâtului.
Angajaţiii centrului din Corabia spun că între cei doi au existat, în mai multe rânduri, conflicte, însă totul s-a rezumat la un schimb de replici. Gheorghe Danciu a fost reţinut, iar astăzi va fi prezentat Tribunalului Olt cu propunerea de arestare preventivă pentru 29 de zile. Danciu riscă o pedeapsă de până la 25 ani de închisoare pentru omor calificat.

 

„Prin ordonanţa din data de 12  noiembrie 2012, s-a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale împotriva inculpatului Danciu Gheorghe, în  vârstă de 75 de ani, din oraşul Corabia, judeţul Olt, pentru săvârşirea infracţiunii de omor calificat. În sarcina susnumitului s-a reţinut faptul că în ziua de 11 noiemrbrie 2012 a aplicat mai multe lovituri de cuţit victimei, lovituri ce au cauzat decesul. Cercetările procurorului au stabilit că agresiunea s-a petrecut în incinta Centrului Medico-Social Corabia, unde se aflau internate cele două părţi”, a declarat procurorul Adrian Aspra, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt.

Ucis în toaletă

Alexandru Bîcu avea amputate ambele picioare şi se deplasa cu ajutorul unui scaun de rotile. Potrivit angajaţilor Centrului Medico-Social Corabia, Gheorghe Danciu şi-a urmărit victima până când a intrat la toaletă. El a profitat de faptul că, fiind ora mesei, aistentele şi infirmierele centrului nu se aflau pe holuri. Danciu a intrat peste Bîcu în toaletă, unde a avut loc o luptă, usa toaletei fiind găsită ruptă. Până la urmă, bărbatul de 74 de ani a reuşit să-şi înţepe victima de mai multe ori în zona gâtului, rănile provocându-i decesul. Deşi a fost reţinut şi va fi prezentat pentru arestare preventivă, Gheorghe Danciu nu-şi recunoaşte crima.

sursa: gazetanoua.ro

RECLAMĂ
Articolul precedentCristi Minculescu revine pe scenă cu noua lui trupă, Lotus
Articolul următorSe întâmplă în România. O gară din Dolj nu are curent de 7 ani de zile