Acasă Stiri Cristi Minculescu revine pe scenă cu noua lui trupă, Lotus

Cristi Minculescu revine pe scenă cu noua lui trupă, Lotus

731
0

Cristi Minculescu şi noua lui trupă, Lotus, vor susţine, în luna decembrie, un mini-turneu în Sibiu, Bucureşti, Braşov şi Constanţa, pregătind totodată un show de lansare a noii formaţii, pentru noaptea de Revelion.

RECLAMĂ

Cristi Minculescu revine pe scenă după despărţirea de Iris, alături de o nouă trupă – Lotus. Fostul solist al formației Iris va cânta alături de câţiva muzicieni din Germania, ţara de rezidență temporară a artistului, unde acesta repetă zilnic pentru spectacolele pe care urmează să le susțină.

Publicul din România se va bucura mai întai de un demo ce va fi prezentat într-o suită de concerte „de colecţie” în câteva cluburi din ţară. Mini-turneul include spectacole în Oldies Pub din Sibiu (joi, 6 decembrie), True Club din Bucureşti (vineri, 7 decembrie), Times Pub din Braşov (sâmbătă, 8 decembrie) şi Phoenix din Constanţa (duminică, 9 decembrie).

Lotus, noua trupă a lui Cristi Minculescu, din care face parte şi chitaristul Judy Seutter, pregăteşte un show memorabil pentru noaptea de Revelion.

sursa: click.ro

RECLAMĂ
Articolul precedentIncredibil! Unul dintre cei mai cunoscuti regizori din Braila a ajuns cersetor in Piata Romana!
Articolul următorCrimă la Centrul Medico-Social Corabia