Acasă Monden CRBL și iubita tinerică au mers împreună la Neversea! Dovada că nu...

CRBL și iubita tinerică au mers împreună la Neversea! Dovada că nu se mai ascund! Cum se comportă artistul cu femeia care i-a înlocuit soția

94
0

Sunt imaginile serii în lumea mondenă! CRBL și iubita tinerică au verde la petrecere! Paparazzii celui mai tare site de știri mondene din România, SpyNews.ro, i-au surprins pe cei doi la festivalul Neversea! Deși nu și-au asumat relația și nu au confirmat că formează, oficial, un cuplu, cei doi par să nu se ascundă și să petreacă timp împreună ori de câte ori au ocazia.„Vai, da’ ce-avem noi aicea? E plin de căprioare / Bine că mi-am luat alicea.”, sunt celebrele versuri cântate de CRBL, dar se pare că, în prezent, artistul s-a săturat de „vânătoare” și a ieșit la petrecere alături de „căprioara” din dotare. Chiar în aceste momente, artistul și Olga Guțanu au fost surprinși la Neversea, iar noi vă arătăm imaginile cu cei doi de la malul mării.CRBL și iubita tinerică au mers împreună la Neversea

RECLAMĂ

Paparazzii celui mai tare site de știri mondene din țară, SpyNews.ro, sunt mereu pe urmele vedetelor din showbiz-ul românesc și le filmează în momente și ipostaze total neașteptate. Așa s-a întâmplat și de această dată, când au surprins imagini cu CRBL și iubita tinerică la festivalul Neversea.

Nu au confirmat relația, dar nici nu se ascund și nu ezită să se afișeze împreună! Ce-i drept, par un cuplu atipic, mai ales că sunt la început de drum, când dragostea ar trebui să fie, vorba aia, cu riscul de a ne repeta, ca la-nceput.

În public cel puțin, cei doi nu sunt romatici unul cu celălalt, nu se ating și nici măcar un gest nu îi dă de gol că ar forma un cuplu, dar pare că între ei e mai mult decât o relație de prietenie.

Îmbrăcați în ținute negre, CRBL și tânăra de care este însoțit merg agale pe plajă și se îndreaptă spre bar, acolo unde zăbovesc câteva minute pentru a-și cumpăra ceva de băut. Schimbă câteva vorbe însă par să fie destul de discreți și să evite să se atingă. Singurul moment în care cei doi s-au apropiat a fost cel în care tânăra i-a arătat artistului ceva pe telefonul mobil.

Rămâne de văzut dacă cei doi își vor asuma până la urmă relația sau preferă să își trăiască iubirea departe de ochii curioșilor și de lumina reflectoarelor.

CRBL a anunțat ca va divorța de soția lui în luna aprilie a acestui an

În luna aprilie a acestui an, vestea că CRBL și Elena, soția lui, vor divorța, a șocat lumea mondenă. Cei doi au anunțat că au decis să meargă pe drumuri separate după 16 ani de căsnicie.„Cu inimile împovărate de tristețe, dar în același timp într-un spirit de transparență și respect reciproc, dorim să vă împărtășim o decizie deosebit de dificilă pe care am luat-o împreună. După o perioadă de reflecție profundă, am ajuns la concluzia că este mai bine pentru noi să urmăm drumuri separate în viață. Această hotărâre nu a fost ușoară, dar am decis să o luăm cu gândul la binele nostru individual și, mai ales, la binele Alesiei. Recunoaștem cu sinceritate toate momentele minunate pe care le-am împărtășit și lecțiile prețioase pe care le-am învățat împreună. În această perioadă de schimbare, ne angajăm să menținem un cadru de respect și armonie, cu prioritatea de a asigura un mediu sănătos și echilibrat pentru creșterea și dezvoltarea copilului nostru. Vă rugăm să respectați intimitatea noastră și a copilului nostru în această perioadă sensibilă. Nu vom oferi detalii suplimentare în afara acestui anunț. Vă mulțumim pentru susținerea și înțelegerea voastră în aceste momente dificile.Cu respect și recunoștință, CRBL și Elena”, a scris CRBL pe Instagram la momentul respectiv.

sursa:https://spynews.ro/paparazzi/crbl-si-iubita-tinerica-au-mers-impreuna-la-neversea-dovada-ca-nu-se-mai-ascund-cum-se-comporta-artistul-cu-femeia-care-ia-inlocuit-sotia-paparazzi-337697.html

RECLAMĂ
Articolul precedentCe pedeapsă dură a primit nepotul lui Costel Biju după ce și-a bătut iubita cu bestialitate și a șantajat-o! Judecătorii au stabilit ce se va întâmpla cu el
Articolul următorGrasu XXL, în lacrimi, pe scena Neversea! Artistul abia a reușit să cânte o melodie până la final