Acasă Monden Ce pedeapsă dură a primit nepotul lui Costel Biju după ce și-a...

Ce pedeapsă dură a primit nepotul lui Costel Biju după ce și-a bătut iubita cu bestialitate și a șantajat-o! Judecătorii au stabilit ce se va întâmpla cu el

179
0

Nepotul lui Costel Biju și-a primit pedeapsa, după ce a bătut-o cu bestialitate și a șantajat-o pe iubita lui cu doi ani mai mare, fiica kăutarului Fane Nămol, nepoata cunoscutului cântăreț Marinică Nămol! Tânărul, de doar 17 ani, a aflat recent decizia pe care judecătorii au luat-o în cazul său, asta după ce familia fetei a depus mai multe plângeri penale pe numele lui.După ce a expus public situația prin care a trecut fiica lui, Nicolae Ștefan Orlando, alias Fane Nămol, a mers și la poliție, acolo unde a depus mai multe plângeri pe numele nepotului lui Costel Biju, cel care a bătut-o cu bestialitate pe fiica lui, dar a și șantajat-o.

RECLAMĂ

Ce pedeapsă dură a primit nepotul lui Costel Biju după ce și-a bătut iubita!

Bărbatul a făcut declarații exclusive pentru Spynews.ro unde a povestit prin ce momente de coșmar a trecut fata acestuia în relația cu nepotului lui Costel Biju, un tânăr de doar 17 ani. Acesta a bătut-o de nenumărate ori, a filmat-o fără voia ei în timp ce întrețineau relații sexuale, a șantajat-o cu filmările și tânăra a și pierdut examenele de Bacalaureat, deoarece nu s-a mai putut prezenta din cauza rănilor provocate de el.

În urmă cu puțin timp, judecătorii au stabilit pedeapsa pentru tânărul agresor, astfel că au decis să dispună un ordin de restricție pe numele acestuia pentru o perioadă de 12 luni. Băiatul nu va avea voie în această perioadă să se apropie de fosta lui iubită, va trebui să păstreze o distanță minimă de 200 de metri față de locuința ei, dar și de unitatea de învățământ unde aceasta frecventează cursurile.

Mai mult de atât, el va purta permanent un dispozitiv electronic de supraveghere și totodată nu va avea voie să aibă niciun contact cu victima, nici telefonic și în niciun alt mod. În cazul în care tânărul nu va respecta aceste obligații, el va risca să facă închisoare pe o durată de la șase luni la cinci ani, după cum se arată pe Portalul Instanțelor de Judecată.

Tatăl fetei nu a fost de acord cu relația încă de la început

Fane Nămol, tatăl fetei, ne-a povestit că încă de când a aflat că fiica lui formează un cuplu cu acest băiat el s-a împotrivit și i-a spus că relația nu va fi una așa cum ea visează. Din păcate, bărbatul a avut dreptate și lucrurile s-au adeverit, căci tânăra a trăit în câteva luni cele mai negre coșmaruri din viața ei.

Acesteia chiar i-a fost teamă să vorbească despre toate cele întâmplate, căci, spune tatăl, mama agresorului a amenințat-o că dacă cumva băiatul ei va face pușcărie și va avea probleme cu legea, atunci toate filmările cu ea vor fi postate pe internet și va fi făcută de rușine în mod public.

sursa:https://spynews.ro/monden/showbiz-intern/ce-pedeapsa-dura-a-primit-nepotul-lui-costel-biju-dupa-ce-sia-batut-iubita-cu-bestialitate-si-a-santajato-judecatorii-au-stabilit-ce-se-va-intampla-cu-el-337603.html

RECLAMĂ
Articolul precedentCe-a spus când un mare cântăreț i-a propus să facă sex. „Mi-a arătat organele lui genitale!”
Articolul următorCRBL și iubita tinerică au mers împreună la Neversea! Dovada că nu se mai ascund! Cum se comportă artistul cu femeia care i-a înlocuit soția