Acasă STIRI SPORTIVE Craioveanu zice că vin si „bombele“. Madson şi Cadu?

Craioveanu zice că vin si „bombele“. Madson şi Cadu?

508
0

Gică Craioveanu s-a arătat mulţumit de campania de transferări pentru Liga I şi a anunţat că vor mai veni câteva nume cu ştaif. „Să sperăm că odată reveniţi în prima ligă să readucem lumea alături de noi la stadion. Pentru că împreună cu publicul am reuşit lucruri importante. Vor mai fi achiziţii, dar s-au adus jucători importanţi. Mateiu şi Achim sunt jucători valoroşi, Dănănae, care este oltean de-al nostru şi ştie cu ce să mănâncă fotbalul în Oltenia. Vă asigur că vor mai veni 2-3 jucători cu nume“, a declarat Craioveanu.
Madson şi Rocha la închidere
Unul dintre aceste nume este probabil mijlocaşul defensiv Madson (23 ani, 1.78 m) de la Vaslui (foto). Brazilianul aşteaptă ca FRF să îl declare liber de contract pentru a semna oficial cu Universitatea. Prin venirea lui Madson CS „U“ ar avea destul de bine acoperit postul de închizător – Nuno Rocha şi Madson. Ba chiar Gane ar putea juca într-o formulă cu ambii în primul unsprezece – ceva de genul: Brac – Dănănae, Kay, Frăsinescu, Vătăjelu – Nuno Rocha, Madson – Neacşa, Mateiu, Băluţă – Curelea.
Cadu lângă Kay şi Rocha?

RECLAMĂ

În acelaşi timp, declaraţia lui Gane care a spus că mai vrea un funndaş central şi un vârf au dat drumul la speculaţii. Prima şi cea mai la îndemână este că stoperul cerut de Gane ar fi Cadu, care a reuşit să-şi rezilieze contractul. Fanatik a pus plomba cu dexteritatea cunoscută – fostul ceferist ar fi alegerea Craiovei. Cele două părţi s-ar fi înţeles în principiu, dar portughezul aşteaptă întâi promovarea juridică a craiovenilor în Liga Isursa: www.micapi.ro

RECLAMĂ
Articolul precedentDolj: Două minore, prinse în flagrant în timp ce sustrăgeau un lănţişor
Articolul următorTraian Băsescu: Nu am primit niciun ban şi niciun bun de la Bercea Mondial