Acasă Stiri Traian Băsescu: Nu am primit niciun ban şi niciun bun de la...

Traian Băsescu: Nu am primit niciun ban şi niciun bun de la Bercea Mondial

659
0

Preşedintele Traian Băsescu neagă că ar fi primit bani sau bunuri de la clanul interlopului Bercea Mondial. Nici măcar bănuţul de aur primit de soţia sa, în 2009 la petrecerea de la Costeşti nu a rămas în posesia familiei, a precizat preşedintele.

RECLAMĂ

Preşedintele României, Traian Băsescu, neagă că o parte din banii pentru eliberarea lui Bercea ar fi ajuns la el.

Nu am primit niciun ban şi niciun bun de la sau în numele lui Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, nici pentru vreo intervenţie de reducere a pedepsei în instanţă şi nici pentru vreo graţiere. Întocmai cum nu am primit niciodată niciun ban şi niciun bun de la nimeni pentru a interveni în vreun fel în dosare sau pentru vreo graţiere„, potrivit presidency.ro.

Citeşte şi Mircea Băsescu a recunoscut că a avut la un moment dat 600.000 de dolari în casă

Preşedintele susţine că nu a păstrat bănuţul de aur primit de soţia sa în 2009, de la Bercea Mondial. În plus, Traian Băsescu a precizat că moneda se află în patrimoniul statului.

Nu am păstrat acel obiect, care este, de fapt, o monedă de aur, nu salbă. Ea a fost predată statului, în conformitate cu legislația în vigoare, și se află în patrimoniul Administrației Prezidențiale, deci al statului român. De altfel, așa cum cere legea, acel obiect a fost declarat, la vreme respectivă, în Lista bunurilor primite cu titlu gratuit cu prilejul unor acțiuni de protocol în anul 2009„, se arată în comunicatul de presă.

Totodată, preşedintele a menţionat că nu a vorbit cu fratele său, Mircea Băsescu, despre dosarul lui Bercea Mondial.

Nu am discutat niciodată cu fratele meu, Mircea Băsescu, despre dosarul lui Sandu Anghel, zis Bercea Mondial. Vă asigur, așa cum am mai spus, că nu există niciun polițist, procuror sau judecător care să poată afirma că a primit vreo intervenție de la mine sau din partea mea, prin intermediari, pe acest dosar sau pe orice alt dosar„, spune preşedintele.sursa: http://www.romaniatv.net

RECLAMĂ
Articolul precedentCraioveanu zice că vin si „bombele“. Madson şi Cadu?
Articolul următorMircea Basescu e coleg de celula cu doua ‘vedete’! Uite ce nume grele ii tin companie fratelui presedintelui