Acasă Stiri Lia Olguţa Vasilescu a stabilit cuantumul şi numărul de burse acordate elevilor

Lia Olguţa Vasilescu a stabilit cuantumul şi numărul de burse acordate elevilor

441
0

Primarul Municipiului Craiova, Lia Olguţa Vasilescu, a iniţiat Proiectul de Hotărâre Nr. 585 privind aprobarea cuantumului şi a numărului de burse acordate elevilor din învăţământul preuniversitar de stat din municipiul Craiova, în anul şcolar 2013 – 2014.

RECLAMĂ

Consiliul Local al Municipiului Craiova, întrunit în şedinţă ordinară, în data de 31 octombrie 2013, a aprobat cu unanimitate de voturi cuantumul burselor de toate categoriile, respectiv performanţă, venit, studii şi sociale, de care beneficiază elevii din învăţământul craiovean pe anul 2013-2014.

Prin acest vot, în urma iniţiativei Primarului Municipiului Craiova, Lia Olguţa Vasilescu, a fost dublat numărul elevilor beneficiari de burse, estimându-se un număr de beneficiari de burse de aproximativ 6600.

Primăria Municipiului Craiova alocă sumele de bani necesare pentru burse din veniturile proprii ale bugetului local, suma totală fiind de 1.4000.000 lei.

Pe lângă aceste sume, tot din veniturile proprii ale bugetului local, se asigură plata utilităţilor publice pentru unităţile de învăţământ, precum şi pentru reparaţii la clădirile din învăţământ, alocându-se suma de 35.397.000 lei, ceea ce reprezintă 12,5% din veniturile proprii ale bugetului local, de la bugetul de stat fiind asigurate doar salariile personalului din învăţământ. sursa: jurnalulolteniei.ro

RECLAMĂ
Articolul precedentCraiova: Bercea Mondial, condamnat la zece ani de închisoare
Articolul următorPiesa care o sa-i scoata din sarite pe cei de la DIICOT! Florin Salam s-a dezlantuit la o nunta: „N-avem frica de mascati”