Acasă STIRI SPORTIVE Costin Ștucan, fără emisiune după ce a criticat Steaua

Costin Ștucan, fără emisiune după ce a criticat Steaua

1105
0

Jurnalistul Costin Ștucan, redactor-șef al ziarului ProSport, a fost suspendat din emisiunea Ora de ProSport, difuzată de Sport.ro, după ce Steaua a ridicat, vineri, acreditările jurnaliștilor din trustul Pro. 

RECLAMĂ

Peste weekend, cei de la Steaua s-au răzgândit și au ridicat interdicția de la Pro TV și Sport.ro, dar cei de la ProSport au rămas suspendați.

Gazeta Sporturilor scrie că Mihai Stoica, managerul Stelei, a anunțat pe Facebook, încă de vineri, „ca o premoniție”: „Ștucane, o să-mi lipsești”. Aceeași sursă mai precizează că Felix Drăghici, șeful diviziei sport din trustul Pro, i-ar fi transmis lui Ștucan că nu va mai realiza emisiunea începând de luni, timp de 30 de zilei, apoi nu se știe. După meciul cu Chelsea, Steaua a anunțat că a ridicat acreditările televiziunilor PRO TV și Sport.ro, precum și pe cele ale ziarului ProSport, pe o perioadă nelimitată, din cauza “atacurilor repetate din emisiunea Ora de Pro Sport, moderata de către Ștucan Costin”. După o zi s-a revenit asupra deciziei, ridicarea acreditărilor fiind valabilă doar pentru Pro Sport. Sursa: http://www.dcnews.ro

RECLAMĂ
Articolul precedentOfiţer de la Poliţia Dolj, reţinut pentru luare de mită şi trafic de influenţă
Articolul următorMedicamente expirate, retrase de la comercializare în Mehedinţi