Acasă Stiri Ofiţer de la Poliţia Dolj, reţinut pentru luare de mită şi trafic...

Ofiţer de la Poliţia Dolj, reţinut pentru luare de mită şi trafic de influenţă

1053
0

Un ofiţer de la Poliţia Judeţeană Dolj a fost reţinut de către procurorii DNA, pentru luare de mită şi trafic de influenţă, după ce a fost prins în timp ce primea un calculator de la o persoană cercetată pentru o infracţiune la legea armelor şi muniţiilor.

RECLAMĂ

Potrivit unui comunicat de marţi al Direcţiei Naţionale Anticorupţie, procurorii DNA – Serviciul Teritorial Craiova îl cercetează pe Mircea Daniel Marin, ofiţer de poliţie judiciară la Biroul Arme, Explozivi, Substanţe Periculoase al Poliţiei Dolj, pentru luare de mită şi trafic de influenţă.

Conform sursei citate, în luna februarie poliţistul a pretins de la un denunţător o unitate centrală de calculator, în valoare de 2.500 de lei, pentru ca în schimb să propună o soluţie favorabilă în dosarul penal în care îl cerceta pe acesta pentru o infracţiune la legea armelor şi muniţiilor şi pentru a interveni la procurorul de caz de la Parchetul Judecătoriei Craiova astfel încât în respectivul dosar să se aplice o sancţiune administrativă şi să se dispună restituirea armei către denunţător.

În 11 martie poliţistul a primit de la denunţător calculatorul, procurorii organizînd un flagrant.

Poliţistul a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând să fie dus la Curtea de Apel Craiova, cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile. Sursa: rtv.net

RECLAMĂ
Articolul precedentMedic LUAT LA PALME de un pacient nemulţumit că nu şi-a primit rezultatele analizelor
Articolul următorCostin Ștucan, fără emisiune după ce a criticat Steaua