Acasă Stiri Copil mort la Tulcea, după ce a fost luat de viitură dintr-o...

Copil mort la Tulcea, după ce a fost luat de viitură dintr-o căruţă

532
0

Un copil în vârstă de 9 ani a murit în judeţul Tulcea, după ce a fost luat de viitură. El se afla într-o căruţă alături de doi adulţi şi un alt copil, care au reuşit să se salveze.

RECLAMĂ

Pompierii tulceni au fost solicitaţi să intervină sâmbătă noaptea, în localitatea Casimcea, pentru căutarea unui copil de nouă ani, ce fusese luat de viitură.

„Patru persoane au încercat să treacă cu căruţa, trei s-au salvat, iar copilul de nouă ani este dispărut”, au anunţat iniţial reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Delta” Tulcea.
Potrivit acestora, în căruţă se aflau doi copii şi doi adulţi, iar incidentul s-a petrecut în timp ce încercau să traverseze un pârâu care a crescut în debit în urma precipitaţiilor din ultima vreme.
Copilul a fost găsit în jurul orei 23.30, după aproape patru ore de căutări, la aproximativ trei kilometri şi jumătate distanţă de locul în care a fost luat de viitură.
El era în apă, în stare de inconştienţă, iar salvatorii au început imediat protocolul de resuscitare. Din păcate, copilul nu a răspuns manevrelor, fiind declarat decedat.
Poliţiştii tulceni au deschis un dosar de cercetare în acest caz.

Sursa: adevarul

RECLAMĂ
Articolul precedentAdevărul despre mesajele ascunse din visele noastre / Specialiştii au desluşit misterul
Articolul următorValeriu Butulescu, martor la incinerarea unui cadavru: „Înclin să cred că arderea fetei în butoiul lui Dincă era imposibilă. Mirosul s-ar fi simţit în tot oraşul”