Acasă STIRI SPORTIVE Consiliul Judeţean Dolj va construi o bază sportivă în valoare de trei...

Consiliul Judeţean Dolj va construi o bază sportivă în valoare de trei milioane de euro la Craiova

621
0

Consiliul Judeţean Dolj va construi o bază sportivă în valoare de trei milioane de euro în apropierea Aeroportului Craiova, proiectul urmând să fie finanţat prin Programul Operaţional Regional (POR) 2007-2013, transmite corespondentul Mediafax.

RECLAMĂ

Preşedintele Consiliului Judeţean Dolj, Ion Prioteasa, a anunţat, miercuri, într-o conferinţă de presă că baza sportivă va cuprinde printre altele două terenuri de fotbal, două de tenis şi baschet, o pistă de alergare, precum şi o zonă de agrement.

„Investiţia CJ Dolj aprobată spre finanţare, care este în valoare de peste trei milioane de euro, se referă la proiectul bazei sportive din aproprierea Aeroportului Craiova. De asemenea, vestea vine într-un moment fast pentru Craiova fotbalistică, pentru că din anul competiţional viitor vom avea o reprezentantă a Băniei în prima ligă (n.r. – CSU Craiova). Prin acest proiect, pe o suprafaţă de patru hectare, se vor construi două terenuri de fotbal, unul cu iarbă şi unul artificial, două terenuri de baschet şi tenis, o pistă de alergat, două piste de bowling. Investiţia prevede şi un perete pe care iubitorii de alpinism se pot căţăra, o zonă de agrement, o alta de vestiare, dar şi una de recuperare”, a precizat Prioteasa.

Marilena Bogheanu, directorul Agenţiei de Dezvoltare Regională S-V Oltenia, a explicat că aportul Consiliului Judeţean este în proporţie de 50 la sută. „Cofinanţarea este de 50 la sută, ceea ce implică un efort financiar extraordinar de mare din partea CJ Dolj, pentru a asigura sumele necesare într-un interval relativ scurt, deoarece investiţia trebuie încheiată până la finele anului 2015. Nu va fi uşor, dar sunt ferm convinsă că va fi un proiect de succes”, a spus Marilena Bogheanu. sursa: liga2.ro

RECLAMĂ
Articolul precedentA castigat peste doua milioane de euro din fotbal, dar sotia si soacra l-au lasat falit! Incredibil, dar adevarat, Claudiu Raducanu s-a angajat acum la un atelier de tamplarie
Articolul următorCaminul de bătrâni “Sf Mina”, locul ideal în care seniorii se pot relaxa și bucura de fiecare clipă