Home Monden Connect-R, cata ipocrizie! Se da mare la televizor ca se multumeste si...

Connect-R, cata ipocrizie! Se da mare la televizor ca se multumeste si cu salariul minim pe economie, iar el cere sume uriase la spectacole! Intra sa afli tot adevarul despre declaratiile de fatada ale cantaretului!

416
0
loading...

Incredibil! Connect-R a dat un interviu, duminica seara, la RTV in care a marsat pe modestie, insa, in realitate, lucrurile nu stau deloc asa! Cantaretul a vrut sa o faca pe tipul simplu si sa impresioneze publicul, in conditiile in care, dincolo de reflectoare, el solicita bani dupa bani, altfel nu participa la evenimente!  Connect-R nu face chiar tot din ce declara public! O dovada in acest sens este si interviul pe care l-a dat la o televiziune de stiri in care, printre altele, a spus ca el s-ar multumi si cu salariul minim pe economie, caci nu este o persoana ahtiata dupa bani!

loading...
loading...

Lucrurile stau insa asa doar la nivel declarativ! Connect-R se multumeste cu putin doar in fata realizatorilor TV, caci realitatea este alta! De exemplu, chiar recent, artistul a participat la premiile muzicale de la Bacau si a cerut pentru prezenta sa pe scena nu mai putin de .4700 de euro! O diferenta cam mare de la salariul mimin de 800 de lei pomenit de el la televizor! Basca, sa nu mai vorbim si de alte locuri in care Stefan Mihalache nu se prezinta decat daca ia in jur de 5000 de euro! E adevarat, nu ii revin lui toti banii acestia, mai sunt dansatori, instrumentisti, DJ, dar vreo 3000 de euro tot ii mai raman in cont!

Cantaretul, la RTV, incercand sa para ceea ce nu eIn plus, cantaretul invoca mereu divinitatea si se declara smerit in fata lui Dumnezeu, insa atitudinea sa din ultima vreme este cu totul alta! Bea de stinge, fumeaza, este irascibil cu cei care nu ii fac pe plac, lucruri care nu ar trebui sa se intalneasca la oamenii credinciosi!

Singurele puncte in care pare ca artistul graieste adevarul sunt legate de apartamentul in care sta cu Misha, unul modest, de doua camere in Crangasi, si de locurile din care isi cumpara hainele, in special din Dragonul Rosu, unde toate lucrurile sunt foarte ieftine! sursa: wowbiz.ro

loading...
loading...