Home STIRI SPORTIVE Concluzia lui Laszlo Balint după primul amical al Universității Craiova: „Mai avem...

Concluzia lui Laszlo Balint după primul amical al Universității Craiova: „Mai avem mult de muncă”. Ce spune antrenorul despre primul transfer al echipei oltene

118
0
loading...

În primul meci cu noul antrenor principal, Laszlo Balint, Universitatea Craiova a învins cu 4-1 formaţia germană Arminia Bielefeld, într-un amical disputat la Jenbach, în Austria, ţară în care formaţia din Bănie efectuează un stagiu de pregătire.

loading...
loading...

Golurile au fost marcate de Andrei Ivan (5) şi Jovan Markovic (51, 60), Ante Roguljic (80), respectiv Christian Gebauer (73).

Antrenorul Laszlo Balint s-a declarat bucuros de reacţia jucătorilor săi în acest amical, în care spune că a regăsit deja destule elemente pe care a încercat să le imprime de când pregăteşte formaţia din Bănie.

Concluzia lui Laszlo Balint după primul amical al Universității Craiova: „Mai avem mult de muncă”. Ce spune antrenorul despre primul transfer al echipei oltene

În următoarele amicale din Austria, pe 29 iunie, de la 19:30, Universitatea Craiova va întâlni campioana din Azerbaidjan, Qarabag FK, iar pe 3 iulie, de la 12:00, pe Heidenheim 1846, formaţie din Zweite Bundesliga.

Despre fundaşul brazilian Raul Silva, achiziţionat recent de Universitatea Craiova, Laszlo Balint spune că este un jucător cu mare calitate.

„Un test util, reuşit, mi-a plăcut în primul rând reacţia băieţilor, după primele două săptămâni, în care volumul de muncă a fost foarte mare, starea de oboseală s-a resimţit, dar am regăsit destul de multe din lucrurile pe care le-am antrenat.

Vrem să aducem nişte principii uşor schimbate faţă de ce a fost sezonul trecut, iar acest proces necesită timp, însă vreau să subliniez reacţia băieţilor, una foarte bună. Jocul de astăzi, destul de consistent în multe momente, a coincis cu rezultatul bun de la final, deşi nu ne lăsăm entuziasmaţi de rezultat. Mă bucură interpretarea băieţilor, atitudinea lor, vreau să aibă foame de performanţă şi de aceea e important fiecare meci amical şi fiecare antrenament.

Mă bucur pentru Markovic, că a reuşit o dublă, dar nu numai el a jucat bine, şi ceilalţi băieţi au făcut o risipă de efort, pe o căldură nespecifică zonei, a fost un impediment. Ţin să felicit echipa, dar mai avem mult de muncă. Sper să folosim din plin acest cantonament, în primul rând să implementăm principiile pe care le dorim şi să ne cunoaştem mai bine, folosim discuţiile colective şi individuale, băieţii au fost receptivi, este un grup bun” a spus Laszlo Balint, după amicalul câştigat cu 4-1 de Universitatea Craiova contra Arminiei Bielefeld.

Avem nevoie de întăriri pe zona respectivă, este un jucător pe care clubul l-a urmărit şi l-a dorit de mai mult timp, negocierile nu au fost uşoare, este un jucător cu calitate foarte bună. Sper să intre şi el destul de repede la efort, pentru că nu este la nivelul echipei din punct de vedere fizic, dar sper ca la ora primului meci oficial să fie apt din toate punctele de vedere – Laszlo Balint

sursa:https://www.prosport.ro/fotbal-intern/liga-1/concluzia-lui-laszlo-balint-dupa-primul-amical-al-universitatii-craiova-mai-avem-mult-de-munca-ce-spune-antrenorul-despre-primul-transfer-al-echipei-oltene-19478756

loading...
loading...