Acasă STIRI SPORTIVE Sorin Cârţu anunţă un buget uriaș la Universitatea Craiova! Obiectivul european al...

Sorin Cârţu anunţă un buget uriaș la Universitatea Craiova! Obiectivul european al oltenilor: „Nu se mai acceptă accidente de tipul Laci sau Tbilisi”

356
0

Ales în primăvară de suporterii olteni pentru un nou mandat ca preşedinte al Universităţii Craiova, Sorin Cârţu spune că acum are alte atribuţii la echipă şi în munca sa este importantă colaborarea cu directorul sportiv Marian Copilu.

RECLAMĂ

„Sorinaccio” anunţă un buget-şoc la Universitatea Craiova pentru sezonul următor, de 11.5 milioane de euro, aici neintrând suma dedicată achiziţiilor, care va fi de un milion de euro.

Deci 12.5 milioane de euro pentru olteni, care pretind că nu vor mai tolera în cupele europene „niciun fel de accident de tipul Laci sau Tbilisi”, vizând intrarea în grupele Conference League.

Sorin Cârţu anunţă un buget uriaș la Universitatea Craiova! Obiectivul european al oltenilor: „Nu se mai acceptă accidente de tipul Laci sau Tbilisi”

Sorin Cârţu a confirmat transferul fundaşului central brazilian Rui Silva.

În plus, se mai doreşte aducerea unui stoper, unui mijlocaş şi a unui atacant, acesta din urmă, pentru a le crea concurenţă lui Markovic şi Koljic.

 „A fost un început mai greu pentru mine în noul mandat, fiindcă veneam de la alte responsabilităţi, dar m-am adaptat încet-încet. Am făcut o analiză şi o strategie, am contact în special cu departamentul de copii şi juniori, fiindcă este foarte important pentru clubul nostru. De asemenea, important pentru poziţia este simbioza cu directorul sportiv, Marian Copilu, am evaluat lotul şi am făcut o strategie pentru transsferuri, cu care să îmbunătăţim lotul.

Din discuţiile pe care le-am avut domnul Rotaru la învestitură, anunţa un buget de 7 milioane şi jumătate de euro, dar am găsit înţelegere din partea acţionarilor şi mergem spre 11,5 milioane de euro. În acest buget nu luăm în calcul să vindem vreun jucător, vrem să-i menţinem cel puţin pe cei care au dat randament. Pe lângă acest buget de 11,5 milioane de euro, acţionarii au autorizat încă un milion de euro special pentru transferuri. Important este să găsim jucătorii care ne interesează. Vrem să aducem doi fundaşi centrali. Unul deja a venit şi se află în cantonament cu echipa în Austria şi treburile sunt rezolvate.

Căutăm şi un mijlocaş şi un atacant central, pentru a le aduce concurenţă lui Markovic şi Koljic. Urmărim în special creşterea tinerilor care au dat randament bun anul trecut, Screciu, Baiaram şi Markovic, o maturizare rapidă a lor.

Oricum, nu se mai acceptă niciun fel de accident de tipul Laci sau Tbilisi. Noi, clubul, punem presiune pe jucători şi ei să o transforme într-un rezultat pozitiv, să atacăm grupele Conference League şi suntem pregătiţi să abordăm planul extern mult mai bine, cu rezultate . Echipa care nu are imagine internaţională, are de suferit” a declarat Sorin Cârţu. 

sursa: https://www.prosport.ro/fotbal-intern/liga-1/sorin-cartu-anunta-un-buget-urias-la-universitatea-craiova-obiectivul-european-al-oltenilor-nu-se-mai-accepta-accidente-de-tipul-laci-sau-tbilisi-19478548

RECLAMĂ
Articolul precedentConcluzia lui Laszlo Balint după primul amical al Universității Craiova: „Mai avem mult de muncă”. Ce spune antrenorul despre primul transfer al echipei oltene
Articolul următorTrei ani de la crimele din Caracal. Camera Luizei Melencu a rămas neatinsă: „Știu că trăiește, nu i-am aruncat nimic, nici șampoanele”