Home Interviuri Cel mai exclusiv interviu cu Loredana Sotea, talentata solistă de muzică populară

Cel mai exclusiv interviu cu Loredana Sotea, talentata solistă de muzică populară

2643
0
loading...

TVF Oltenia: Bună ziua și bine te-am găsit dragă Loredana! Să ști că ne face o mare plăcere să te avem invitată astăzi la interviul pe care ni-l oferi nouă, dar și publicului curios să te cunoască. Vom discuta atât despre viața ta, cât și despre proiectele tale muzicale și cu siguranță vom afla o grămadă de informații noi despre tine. Spune-ne cine este talentata solistă de muzică populară Loredana Sotea?

loading...
loading...

Loredana Sotea: Buna ziua , si bine v-am gasit ! Imi face o deosebita placere sa-mi impartasesc viata dumneavoastra cat si publicului ce ma apreciaza .  Loredana Șotea este omul care iti va fi alaturi atunci cand ai nevoie , copilul vesel si energic dar si tânara serioasa trecuta prin multe .

Ar putea fi o imagine cu Loredana Sotea, stând în picioare şi interior

TVF Oltenia: Ai un talent deosebit de a cânta! Când ți-ai dat seama că muzica este drumul tău? Există un artist care ți-a influențat stilul?

Loredana Sotea:  La varsta de 7 ani am inceput sa merg la diferite activitati extrascolare printre care si cursuri de canto popular. Atat profesorii cat si parintii au vazut ca am inclinatii spre muzica asa ca am continuat studiile mergand la Liceul de Arte din Targu jiu .Consider ca talentul meu este mostenit de la tata si el a fost modelul meu in viata din toate punctele de vedere .

TVF Oltenia: Povestește-ne cum este să fi solistă de muzică populară. Ce senzație este pentru tine și ce ai învățat până acum despre muzică.

Loredana Sotea: A fi solist de muzica populara este o emotie cu adevarat mare pentru ca noi avem capacitatea de a schimba dispozitia omului doar prin cantec. Sa fiu pe scena este cea mai mare bucurie si implinire si am realizat ca omul atat cat traieste invata si, ca artist, intotdeauna este loc de perfectionare .

TVF Oltenia: Povestește-ne  o amintire foarte dragă ție, din toată viața de până acum!

Loredana Sotea:  Cea mai draga aminire sufletului meu este ziua in care am obtinut trofeul pentru “cea mai talentata gorjeanca “. Familia mea era in public si imi aduc aminte cum se puteau simti emotiile si lacrimile lor de bucurie.

TVF Oltenia: Care ar fi trei lucruri pe care toată lumea ar trebui să le cunoască despre tine?

Loredana Sotea: Sunt o fire energica, iubesc copiii si cred in Dumnezeu .

 TVF Oltenia: Care sunt proiectele la care mai lucrezi și ce-ți propui pe viitor?

Loredana Sotea: Lucrez la o piesa care cred ca va fi foarte apreciata de cei care se regasesc in textul ei si nu numai.Melodia este dedicata tatalui meu care nu mai este printre noi . De asemenea, pregatesc multe surprize impreuna cu formatia care poarta numele tatalui meu -Marian Șotea .

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană şi păr lung

TVF Oltenia: Un gând pentru cei care iți apreciază muzica!

Loredana Sotea: As vrea sa transmit celor care ma urmaresc si imi sunt aprope multe multumiri si promit in fata publicului meu ca nu voi dezamagi . Va pupă Loredana !

loading...
loading...