Home Interviuri Cel mai exclusiv interviu cu Alexandra Țiuleanu, talentata solistă de muzică populară

Cel mai exclusiv interviu cu Alexandra Țiuleanu, talentata solistă de muzică populară

1564
0
loading...

TVF Oltenia: Bună ziua și bine te-am găsit dragă Alexandra! Să ști că ne face o mare plăcere să te avem invitată astăzi la interviul pe care ni-l oferi nouă, dar și publicului curios să te cunoască. Vom discuta atât despre viața ta, cât și despre proiectele tale muzicale și cu siguranță vom afla o grămadă de informații noi despre tine. Spune-ne cine este talentata solistă de muzică populară Alexandra Tiuleanu?

loading...
loading...

Alexandra Tiuleanu: Buna! Bine v-am regăsit,oameni frumoși! Îmi face o deosebită plăcere să-mi împartasesc gandurile, planurile de viitor si proiectele cu voi ! Sunt onorată să lucrez cu o întreagă echipă de profesioniști !Alexandra Țiuleanu este zilnic altcineva, dar totuși mereu aceeași. La evenimente apar ca solistă de muzică populară sau, după caz, interpreta care aduce Balkan Show-ul cu muzica usoara . Atunci, debordez de energie si am ca scop distractia si voia bună a tuturor . In restul zilelor, sunt profesoara de vioara devotata si serioasa, iar acasa sunt iubită, prietenă, fiică și “masterchef-ul” familiei. Diferită, dar întotdeauna eu însămi.

TVF Oltenia: Ai un talent deosebit de a cânta! Când ți-ai dat seama că muzica este drumul tău? Există un artist care ți-a influențat stilul?

Alexandra Tiuleanu:  După cum bine știti, provin dintr-o familie de muzicieni. Talentul mi-a fost descoperit în copilărie, de către părinții mei, atunci când fredonam prin casă odată cu mama sau tatăl meu. Am început studiul viorii la vârsta de 5 ani și la 13 ani am început sa cânt și vocal. Am știut dintotdeauna că acesta este drumul meu în viață pentru că atunci când sunt pe scenă, chiar daca există emoții mari sau sunt supusă la o provocare muzicală, fericirea și împlinirea nu dispar nicio secundă. Nu simt munca, nu simt oboseala, nu mă văd făcând altceva. Nu pot spune că am un anume artist care mi-a influențat stilul, pentru că am crescut ascultând foarte multe genuri muzicale și am încercat sa iau de la fiecare “idol” ceea ce am considerat ca a fost mai bun și mi se potrivea din punct de vedere muzical.

Ar putea fi o imagine cu Alexandra Țiuleanu şi stând în picioare

TVF Oltenia: Povestește-ne cum este să fi solistă de muzică populară. Ce senzație este pentru tine și ce ai învățat până acum despre muzică.

Alexandra Tiuleanu: Activitatea mea ca solistă de folclor a început în urma cu doar un an și pot spune că am avut multe, multe emoții până să primesc feedback din partea publicului. Este destul de dificil să cânți 3 genuri diferite de muzică și să fi apreciat pentru fiecare în parte dar, din fericire, m-am bucurat încă de la bun început de aplauzele iubitorilor de muzică bună

TVF Oltenia: Povestește-ne  o amintire foarte dragă ție, din toată viața de până acum!

Alexandra Tiuleanu: O amintire foarte dragă mie este atunci când am cântat pentru prima dată pe scenă alături de fratele meu mai mic,Andrei Țiuleanu. Chiar dacă nu mai este atât de mic, pentru mine va rămâne mereu un copil . De fiecare dată când cânt alături de el, mi se umplu ochii de lacrimi de fericire!

TVF Oltenia: Care ar fi trei lucruri pe care toată lumea ar trebui să le cunoască despre tine?

Alexandra Tiuleanu: Trei lucruri pe care lumea ar trebui sa le cunoasca despre mine: 1- întotdeauna obțin ceea ce îmi doresc 2 – sunt un om foarte corect ,chiar dacă uneori asta înseamnă dezavantajul meu 3 – îmi place foarte mult să gătesc și mai ales să fac prăjituri

TVF Oltenia: Care sunt proiectele la care mai lucrezi și ce-ți propui pe viitor?

Alexandra Tiuleanu: În momentul de față lucrez la câteva colaje noi alături de formație , pregătesc 3 videoclipuri și urmează, bineînțeles, multe surprize atât pe partea de folclor cât și pe partea de muzică ușoară.

TVF Oltenia: Un gând pentru cei care iți apreciază muzica!

Alexandra Tiuleanu: Celor care îmi apreciază muzica am să le spun doar că le mulțumesc pentru toată susținerea și încrederea pe care mi le-au oferit de-a lungul ascensiunii mele în cariera în toți acești ani . Mă înclin în fața dumneavoastră! Dumnezeu cu noi toți!

loading...
loading...