Acasă Monden Cea mai mare dorinţă a lui Mihai Morar! Ce-şi doreşte realizatorul TV...

Cea mai mare dorinţă a lui Mihai Morar! Ce-şi doreşte realizatorul TV de ziua lui

776
0

Mihai Morar a fost profund impresionat de povestea mămăiţei Niculina, iar refacerea casei bătrânei a devenit una dintre cele mai arzătoare dorinţe a realizatorului emisiunii „Răi da buni”. Astfel, de ziua lui, Mihai Morar a primit din partea echipei sale drept cadou demararea lucrărilor de renovare a casei femeii.

RECLAMĂ

Povestea mămăiţei Niculina i-a răscolit puternic sufletul lui Mihai Morar, care nu mai are linişte până când nu o va vedea pe bătrână în siguranţă. Realizatorul de televiziune a mărturisit că cea mai mare dorinţă a lui de ziua sa este să vadă casa mămăiţei Niculina renovată. Astfel, pentru a-i îndeplini dorinţa fierbinte echipa emisiunii „Răi da buni” a mers acasă la bunică, unde au angajat un bărbat şi au demarat lucrările de renovare a casei bătrâneşti. captura Antena Stars

„Aşa cum ţi-am promis: iarna asta nu o să te prindă cu geamurile casei sparte şi cu acoperişul stricat”, i-a spus cu lacrimi în ochi Mihai Morar bătrânei.

Bărbatul angajat pentru a se ocupa de reparaţii a spus că tabla pe care o avea bătrâna pentru acoperiş este ruginiă şi că ar avea nevoie de alta.

„Am venit în urmă cu  câteva zile şi m-am uitat la tabla de care spunea că o poate pune pe casă. E ruginită şi nu mai poate fi folosită. O altă tablă ar costa cam 6 – 7.000 de lei ar costa totul”, a mărturisit muncitorul. sursa: spynews.ro

RECLAMĂ
Articolul precedentÎn prima noapte de după divorț, Lora n-a dormit acasă! „Am fost luată pe sus, în timp ce dormeam şi…”
Articolul următorCarmen Budulan, cântăreaţă de muzică populară oltenească. «Am fost mereu în căutarea cântecului autentic»