Acasă Life Style Ce pretenții are Rux și Opulență de la viitorul iubit! Influencerița dă...

Ce pretenții are Rux și Opulență de la viitorul iubit! Influencerița dă cărțile pe față. Declarații exclusive

237
0

Ce pretenții are Rux și Opulență de bărbatul din viața ei. Bruneta ne-a dezvăluit care sunt calitățiile pe care ar trebui să le întrunească viitorul iubit. Influencerița vorbește deschis despre priorități, dar și despre empatie.Rux și Opulență este una dintre cele mai extravagante apariții atât în mediul online, cât și la evenimentele mondene. Reporterii Spynews.ro au fost curioși să afle ce își dorește influencerița de la viitorul partener și ce contează cel mai mult pentru ea. Și, am aflat!

RECLAMĂ

Ce pretenții are Rux și Opulență de la viitorul iubit! Influencerița dă cărțile pe față

Dacă ne-am fi așteptat ca celebra influenceriță să aibă, poate, pretenții materiale, sau poate pe măsura celebrității sale, ei bine, ne-am înșelat. Rux și Opulență își dorește un bărbat empatic, respectuos și uman.

„Cred că este nevoie de un om foarte empatic, în primul rând. Este rar să găsești bărbați empatici, pentru că nu au empatie bărbații, însă sunt. Și cu caracter, să aibă caracter. Când spun asta nu mă refer doar la educație, el ca om, ca ființă umană să aibă acel gram de caracter care te face până la urmă uman și să respecți omul de lângă tine. Foarte important să vrem amândoi același lucru, pentru că dacă eu vreau ceva, iar el altceva, pierdem timpul.”, a declarat Rux și Opulență pentru Spynews.ro

Rux și Opulență a vorbit și despre prioritizare. Și nu, nu își dorește să fie pe primul loc în viața bărbatului de lângă ea, însă o „aspiraţie” are. Datorită legăturii puternice pe care bărbații din România o au cu cele care le dau viață, influenceriței i-ar placea ca viitorul iubit să nu aibă mamă.”Cred că tocmai asta arată caracterul unui bărbat, pe cine pune pe primul loc când sunt anumite situații. În România este o cultură foarte toxică, foarte mulți sunt atașați de mame fără să trebuiască să fie, aici este o problemă internă. Eu mereu am spus, când cer cum să fie un bărbat, una dintre caracteristici ar fi să nu aibă mamă.”, a mai adăugat influecerița.

sursa:https://spynews.ro/monden/showbiz-intern/ce-pretentii-are-rux-si-opulenta-de-la-viitorul-iubit-influencerita-da-cartile-pe-fata-declaratii-exclusive-329449.html

RECLAMĂ
Articolul precedentPetre Roman nu a putut să o privească, pentru ultima oară, pe Mioara Roman, la priveghi! Momentul sfâșietor din biserică: „Nu cred că era pregătit pentru asta”
Articolul următorCare sunt cauzele neștiute ale durerilor de cap. Toată lumea trebuie să fie atentă la anumite sem