Acasă Stiri Ce au găsit polițiștii din Dolj printre bagajele unui microbuz care mergea...

Ce au găsit polițiștii din Dolj printre bagajele unui microbuz care mergea în Germania. Șoferul s-a ales cu dosar penal.

1170
0

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Calafat au descoperit 11.000 de țigarete ascunse printre bagajele transportate într-un microbuz condus de un cetățean bulgar. Șoferul s-a ales cu dosar penal.

RECLAMĂ

„La data de 06.09.2023, în jurul orei 13.50, în Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, s-a prezentat pentru a intra în țară un cetățean bulgar, în vârstă de 35 de ani, aflat la volanul unui microbuz, care circula pe ruta Bulgaria-Germania. În urma controlului de frontieră efectuat asupra mijlocului de transport, poliţiştii de frontieră au descoperit, ascunse și nedeclarate, printre bagajele transportate, 11.000 de țigarete (550 pachete de țigări). Ţigările, diferite mărci, aveau aplicate timbru fiscal bulgăresc, pentru care șoferul nu a putut prezenta documente de proveniență”, a precizat, joi, Poliția de Frontieră într-un comunicat.

Întreaga cantitate de ţigarete, estimată la o valoare de 12.650 lei, a fost indisponibilizată de către polițiștii de frontieră.

Șoferului bulgar i-a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de deținere de către orice persoană în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării, potrivit prezentului titlu, fără a fi marcate sau marcate necorespunzător ori cu marcaje false peste limita a 10.000 țigarete.

Sursa: Politia de Frontiera Romana

RECLAMĂ
Articolul precedentVica Blochina a pozat fără sutien, pe marginea piscinei. Vedeta s-a lăsat admirată în toată splendoarea ei
Articolul următorNoul an școlar începe pe picior greșit. Profesorii, nemulțumiți că legea salarizării nu este gata