Acasă Monden Vica Blochina a pozat fără sutien, pe marginea piscinei. Vedeta s-a lăsat...

Vica Blochina a pozat fără sutien, pe marginea piscinei. Vedeta s-a lăsat admirată în toată splendoarea ei

985
0

În ciuda faptului că ani de-a rândul a fost o prezență extrem de controversată pe micile ecrane și pe paginile ziarelor, Vica Blochina a dat dovadă de asumare, numărându-se printre puținele vedete care mai au acest curaj.

RECLAMĂ

Este o prezență activă în social media, contul ei de Instagram fiind urmărit de multe persoane. Vica are grijă să le ofere conținut de calitate, așa cum s-a întâmplat și de această dată. Vedeta s-a fotografiat pe marginea piscinei, însă a renunțat la o piesă de rezistență din costumul de baie, rămânând doar în bikini.

Devenise obsedată de kilogramele nedorite

Oricât de bine ar arăta acum, căci rezultatul operației de micșorare de stomac se vede cu ochiul liber, în trecut Vica Blochina nu mai avea liniște. Era nemulțumită de modul în care arăta, ajungând să devină cel mai mare dușman al ei, prin autocritică și dorința de perfecțiunea. Nu s-a sfiit să mărturisească faptul că devenise aproape obsedată de modul în care arăta, făcând tot posibilul să slăbească.

„Am fost foarte supărată pe mine, pe lumea din jurul meu, efectiv mi-a afectat modul de viață și comportamentul față de oameni și față de mine (n.r. – kilogramele în plus). Am fost foarte nemulțumită, nemulțumirea asta venea 100% din cauza faptului că aveam kilograme în plus. Dacă nu mă văd bine, eu nu mă simt bine. Eu sunt un om care cere foarte mult de la el, pot spune perfecționistă. Tot timpul vreau să arăt bine, să fiu frumoasă.

Mă certam singură, mă uram, am ajuns să mă urăsc. Pur și simplu când treceam pe lângă oglindă în casă întorceam capul pentru că nu mai știam ce să fac. Mă certam foarte mult, îmi ziceam: «Băi, dar tu nu ești în stare să slăbești?». Făceam eforturi supranaturale. Au fost 21 de zile în care am ținut post cu apă plată și 3 zile post negru fără apă și am slăbit 900 de grame, până la un 1 kg”, a povestit recent Vica Blochina.

Vica Blochina a lăsat deoparte orice inhibiții și a pozat fără sutien, pe marginea piscinei, lăsându-se admirată în toată splendoarea ei. Vedeta în vârstă de 48 de ani a trecut anul acestra printr-o operație de micșorare a stomacului. Acum, Vica Blochina pare să fi revenit la formele de altădată, care au consacrat-o în showbiz.

Considerată una dintre cele mai sexy femei din showbiz-ul intern românesc, Vica Blochina are grijă să nu-și piardă această titulatură. Fosta amantă a lui Victor Pițurcă s-a postat așa cum nimeni nu s-ar fi așteptat: a renunțat la sutien, a rămas doar în bikini și s-a lăsat fotografiată pe marginea piscinei, în lumina puternică a soarelui.

Vica Blochina a pozat fără sutien, pe marginea piscinei

În urmă cu doar câteva luni, blondina a decis să-și facă o operație de micșorare a stomacului, după ce s-a confruntat cu episoade depresive cauzate de câteva kilograme în plus. După ce a luat îndrăzneața decizie și a fost mulțumită de rezultatele obținute, acum are grijă să-și expună formele așa cum nu se poate mai bine.

sursa:https://www.bzi.ro/vica-blochina-a-pozat-fara-sutien-pe-marginea-piscinei-vedeta-s-a-lasat-admirata-in-toata-splendoarea-ei-4794722?utm_source=PROTV.RADIOBZI&utm_medium=FB&utm_campaign=FB-Post&fbclid=IwAR2Gv5zVgwQ3FiPIXqY0taImIjT5vo3nl2j2ZLMkmR35GsXIUnstwFWJ79k

RECLAMĂ
Articolul precedentDescoperirea șocantă făcută de un cuplu în peretele noii lor case. Fostul proprietar i-a contactat și le-a spus tot adevărul —
Articolul următorCe au găsit polițiștii din Dolj printre bagajele unui microbuz care mergea în Germania. Șoferul s-a ales cu dosar penal.