Acasă Stiri Noul an școlar începe pe picior greșit. Profesorii, nemulțumiți că legea salarizării...

Noul an școlar începe pe picior greșit. Profesorii, nemulțumiți că legea salarizării nu este gata

256
0

Din cauza faptului că legea salarizării nu a fost modificată, unii directori au salarii mai mici decât profesorii, așa că mulți au ajuns să-și dea demisia.

RECLAMĂ

De asemenea, nemulțumiți că promisiunile nu au fost respectate, dascălii amenință cu noi proteste încă din prima zi de școală.

„Există  o incertitudine, tocmai pentru că încă nu a apărut draftul proiectului de lege a salarizării.

Nu știm care va fi poziționarea în grila de salarizare față de toate celelalte domenii bugetare, astfel încât să ne asigurăm că profesorii vor beneficia de un salariu decent.

Părinții și profesorii au același interes, anume copiii să fie bine pregătiți, într-un mediu securizat, cu tot ce au nevoie pentru un învățământ de calitate.

Dacă nu sunt îndeplinite aceste cerințe, practic vii la școală împovărat de griji. Nu poți să faci calitate cu un profesor încărcat de probleme”, a mai adăugat președintele FSLI.

sursa:https://www.antena3.ro/actualitate/educatie/nou-an-scolar-profesori-nemultumiti-legea-salarizarii-685518.html

RECLAMĂ
Articolul precedentCe au găsit polițiștii din Dolj printre bagajele unui microbuz care mergea în Germania. Șoferul s-a ales cu dosar penal.
Articolul următorUn bărbat ameninţă că se sinucide în centrul Capitalei, după ce şi-a înjunghiat partenera | La momentul agresiunii, în apartamentul groazei se aflau doi copii