Acasă STIRI SPORTIVE Boss-ul LPF are mai multe încredere în autorităţile locale. Dragomir: „Cu Mititelu...

Boss-ul LPF are mai multe încredere în autorităţile locale. Dragomir: „Cu Mititelu nu faceţi echipă la Craiova!”

462
0
Preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), Dumitru Dragomir, consideră că revenirea Universităţii Craiova în fotbal nu se poate face sub comanda lui Adrian Mititelu. Acesta are mai multă încredere în autorităţile locale (Primăria Craiova şi Consiliul Judeţean Dolj), despre care spune că sunt singurele care pot contribui la formarea unei echipe de ligă secundă.

Dragomir spune că Universitatea Craiova se poate înscrie doar în liga secundă, unde a fost retrogradată pe linie sportivă în urmă cu doi ani. „Mititelu nu ar fi în stare să facă nimic, decât să nenorocească şi a doua variantă. Este a doua variantă şi înţeleg că tot Mititelu se ocupă de ea. Este pentru prima dată în istorie când a băgat o echipă în insolvenţă şi a stat 7 ani fără să ia planul de reorganizare. Aşa ceva e fără precedent, numai în falsuri a stat. Dacă organele locale, primăriţa şi ăpreşedintele CJ vor să aibă echipă în Divizia B, într-o săptămână o au”, a declarat Dumitru Dragomir. sursa: micapi.ro

RECLAMĂ

RECLAMĂ
Articolul precedentPoliţiştii doljeni calcă totul în crampoane
Articolul următorUPDATE FRF ANUNŢĂ: „VICTORIE ÎN FAŢA CRAIOVEI LA ÎCCJ” » MITITELU: „ABERAŢII! MAI AM PUŢIN PÎNĂ VĂ SCAP DE SANDU ŞI MITICĂ”