Acasă Monden Bărbatul care a amenințat-o cu moartea pe Maia Morgenstern, condamnat! Celebra actriță...

Bărbatul care a amenințat-o cu moartea pe Maia Morgenstern, condamnat! Celebra actriță a luat o decizie neașteptată

254
0

Cristian N., individul care a amenințat-o cu moartea pe Maia Morgenstern, a primit un an cu suspendare, muncă în folosul comunității și internare la Psihiatrie, scăpând de daune morale, fiindcă îndrăgita actriță preferat să nu meargă mai departe cu plângerea.Surse din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3 au dezvăluit, în exclusivitate pentru SPYNEWS, că autorul amenințărilor transmise anul trecut actriței Maia Morgenstern a fost condamnat definitiv. „Condamnarea a rămas definitivă, prin neapelare. Persoana vătămată nu s-a constituit parte civilă în cauză, astfel încât inculpatul a fost condamnat pentru infracţiuni la legea privind înterzicerea unor organizaţii şi a unor simboluri, nu și pentru amenințarea persoanei care a sesizat autoritățile”, au declarat sursele amintite, pentru SPYNEWS. Conform portalului instanțelor de judecată, Cristian N. a fost condamnat la un an, cu suspendare, precum și la muncă în folosul comunității. De asemenea, judecătorii au dispus ca tânărul să urmeze un tratament medical, până la ameliorarea afecțiunii psihice de la suferă.

RECLAMĂ

Homepage » Actualitate » Stiri interne » EXCLUSIV / Bărbatul care a amenințat-o cu moartea pe Maia Morgenstern, condamnat! Celebra actriță a luat o decizie neașteptată

EXCLUSIV / Bărbatul care a amenințat-o cu moartea pe Maia Morgenstern, condamnat! Celebra actriță a luat o decizie neașteptată

De Narcis Voica.
Publicat pe 21.11.2022 la 23:34 Actualizat pe 21.11.2022 la 23:34

Cristian N., individul care a amenințat-o cu moartea pe Maia Morgenstern, a primit un an cu suspendare, muncă în folosul comunității și internare la Psihiatrie, scăpând de daune morale, fiindcă îndrăgita actriță preferat să nu meargă mai departe cu plângerea. Galerie (6)

  • Tânărul cu probleme psihice care a amenințat că o omoară pe Maia Morgenstern a fost condamnat
  • El a primit un an, cu suspendare
  • În plus, el trebuie să muncească 60 de zile în folosul comunității și să se trateze la cap

Surse din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3 au dezvăluit, în exclusivitate pentru SPYNEWS, că autorul amenințărilor transmise anul trecut actriței Maia Morgenstern a fost condamnat definitiv. „Condamnarea a rămas definitivă, prin neapelare. Persoana vătămată nu s-a constituit parte civilă în cauză, astfel încât inculpatul a fost condamnat pentru infracţiuni la legea privind înterzicerea unor organizaţii şi a unor simboluri, nu și pentru amenințarea persoanei care a sesizat autoritățile”, au declarat sursele amintite, pentru SPYNEWS. Conform portalului instanțelor de judecată, Cristian N. a fost condamnat la un an, cu suspendare, precum și la muncă în folosul comunității. De asemenea, judecătorii au dispus ca tânărul să urmeze un tratament medical, până la ameliorarea afecțiunii psihice de la suferă.
„Condamnă pe inculpatul N. Cristian la pedeapsa de 1 an închisoare. Dispune suspendarea sub supraveghere a executării pedepsei pe o durată de 2 ani, termen de supraveghere stabilit în condiţiile art. 92 cod penal. Pe durata termenului de supraveghere, inculpatul va respecta următoarele măsuri de supraveghere: a. să se prezinte la Serviciul de Probaţiune Bucureşti, la datele fixate de acesta; b. să primească vizitele consilierului de probaţiune desemnat cu supravegherea sa; c. să anunţe, în prealabil, schimbarea locuinţei şi orice deplasare care depăşeşte 5 zile; d. să comunice schimbarea locului de muncă; e. să comunice informaţii şi documente de natură a permite controlul mijloacelor sale de existenţă. Impune inculpatului să frecventeze un program de reintegrare socială derulat de către Serviciul de Probaţiune Bucureşti. Pe parcursul termenului de supraveghere, inculpatul va presta o muncă neremunerată în folosul comunităţii pe o perioadă de 60 de zile, în cadrul Administrației Domeniului Public București Sector 3 sau Fundaţia pentru Promovarea Sancţiunilor Comunitare Bucureşti. Dispune luarea măsurii de siguranţă a obligării la tratament medical faţă de inculpatul N. Cristian, până la însănătoşire sau până la obţinerea unei ameliorări care să înlăture starea de pericol.

Constată că persoana vătămată Morgenstern Emilia Maia Ninel nu s-a constituit parte civilă în cauză. Obligă inculpatul la plata sumei de 1300 lei cu titlu de cheltuieli judiciare avansate de stat. Suma de 1495 lei, ce reprezintă onorariul avocatului desemnat din oficiu, conform delegaţiei pentru asistenţa judiciară obligatorie ataşată la dosar, va fi avansată din fondurile Ministerului Justiţiei către Baroul Bucureşti. Cu drept de apel în termen de 10 zile de la comunicare”, este hotărârea rămasă definitivă.

Anul trecut, procurorii au dispus reţinerea pentru 24 de ore a lui Cristian N., în dosarul privind ameninţările cu moartea primite de actriţa Maia Morgenstern. El a fost acuzat de săvârşirea infracţiunii de ameninţare, cu circumstanţe agravante, „pentru motive legate de rasă, naţionalitate, etnie, limbă, religie, gen, orientare sexuală, opinie ori apartenenţă politică”. „La data de 27.03.2021, suspectul a trimis de pe adresa de email un mesaj cu caracter antisemit care cuprindea ameninţări cu moartea şi cu alte vătămări la adresa persoanei vătămate şi la adresa angajaţilor Teatrului Evreiesc de Stat”, precizau procurorii, la momentul respectiv.
Investigațiile au fost demarate după ce Maia Morgenstern a postat, pe pagina sa de socializare, capturi ale mesajului de mai jos, primit pe adresa de email a Teatrului Evreiesc de Stat din Bucureşti.

sursa:https://spynews.ro/actualitate/stiri-interne/exclusiv-barbatul-care-a-amenintato-cu-moartea-pe-maia-morgenstern-condamnat-celebra-actrita-a-luat-o-decizie-neasteptata-293994.html

RECLAMĂ
Articolul precedentMelodrama lăutarului cu har divin, ‘îngropat’ de pasiuni și vicii: povestea neștiută a lui Fărămiță Lambru cu Maria Tănase
Articolul următorPolițistul pedofil, scandal pentru bani, în pușcărie / Eugen Stan a cerut să i se recunoască meritele