Acasă STIRI SPORTIVE Adrian Mititelu, evacuat cu poliția din Tribunal, la procesul cu FRF. Incredibil...

Adrian Mititelu, evacuat cu poliția din Tribunal, la procesul cu FRF. Incredibil ce au făcut oamenii legii cu el afară

176
0

Adrian Mititelu a fost protagonistul termenului procesului în care FCU Craiova, Progresul București și AFC Rapid solicită modificarea actelor constitutive de către FRF. Iritat de o decizie a judecătorului, patronul oltenilor a fost dat afară din sală.

RECLAMĂ

Adrian Mititelu a anunțat, joi, pe Facebook, o mare victorie în războiul de anduranță pe care îl duce cu Federația Română de Fotbal. FCU Craiova, împreună cu Progresul București și AFC Rapid au formulat cereri de intervenție în solicitarea FRF de modificare a actelor constitutive către Tribunalul București, scrie ProSport.

Polițiștii și-au făcut poze cu Adrian Mititelu

Judecătorul a admis cererea celor trei cluburi, joi, după ce, la ședința de miercuri, care a durat mai bine de două ore, spiritele s-au încins în sala de judecată. În momentul în care s-a cerut unirea tutror dosarele care au legătură cu speța, Adrian Mititelu și-a pierdut cumpătul.Președintele l-a somat pe finanțatorul craiovean să se liniștească, însă fără efect. Judecătorul a solicitat intervenția polițiștilor, care l-au condus pe Mititelu în afara sălii. Oamenii legii care l-au evacuat pe patronul FCU Craiova au simțit nevoia să-și facă apoi selfie-uri cu Adrian Mititelu.

sursa:https://adevarul.ro/sport/adrian-mititelu-evacuat-cu-politia-din-tribunal-2373373.html?utm_source=Site&utm_medium=DigiSportHome&utm_campaign=CrossExtern

RECLAMĂ
Articolul precedentUniversitatea Craiova, victorie la limită cu o echipă de Liga 2 în ultimul amical al verii
Articolul următorAu mâncat românește și au șters-o englezește! Cine sunt turiștii din imagine, care au consumat 5 porții de mâncare într-un restaurant din Satu Mare și au plecat fără să plătească