Acasă Life Style Au avut relații intime la „America Express”? Giulia și Vlad Huidu au...

Au avut relații intime la „America Express”? Giulia și Vlad Huidu au spus adevărul: „Am profitat de ocazie”

641
0

Vlad Huidu a deschis cutia Pandorei și a făcut, în premieră, dezvăluiri incitante despre viața intimă a concurenților de la „America Express”. Soția lui, Giulia Anghelescu, a rămas și ea șocată când a auzit cu câtă dezinvoltură dă soțul ei din casă. După atâta alergătură, mai ai chef și de o partidă de amor? Viața intimă a cuplurilor participante la „America Express” a constituit mereu un mister. Iată, însă, că unul dintre concurenți nu s-a sfiit deloc să dea din casă, cum s-ar spune.

RECLAMĂ

Vlad Huidu, fratele cârcotașului Șerban Huidu, a făcut dezvăluiri de senzație despre relațiile intime dintre soți la America Express, uimindu-și partenera de viață, pe Giulia Anghelescu.

Giulia a făcut fețe-fețe atunci când Vlad a dat din casă!

Prezenți în podcastul Mariei Popovici și a lui Mincu, cei doi concurenți de la America Express au fost chestionați despre viața lor intimă din concurs.

„Aveați pofte?”, i-a întrebat Mincu pe aceștia.

Surprinsă Giulia a replicat: „Carnale sau…?” .

Diplomată, solista a tot încercat să se eschiveze și să evite răspunsul.

„Nu, că nu aveau uși!”, a glumit ea.

Mai dezinhibat, Vlad Huidu a dezvăluit fără prea mari rezerve că, la cazările unde nu existau uși sau geamuri, aceștia și-au luat inima în dinți și au întreținut relații intime.

„Când am putut și s-a putut, da, am profitat de ocazie”, a spus Vlad Huidu.

În tot acest timp, Giulia făcea fețe-fețe, șocată de modul dezinvolt în care soțul ei a răspuns la întrebare.

Giulia și Vlad Huidu au fost despărțiți un an și jumătate

Dacă la  „America Express”, Giulia și Vlad au apărut ca un cuplu sudat, în trecut ei au avut ceva probleme. Au stat despărțiți nu mai puțin de un an și jumatate, din cauza cerurilor tot mai dese apărute în cuplu.

Totul se întâmpla după trei ani de relație, când au decis să ia o pauză mai lungă.

„Se zice că primul hop într-o relație este atunci când se împlinesc trei ani și noi am vrut să respectăm asta. Glumesc! Pe vremea aceea cred că amândoi aveam niște așteptări exagerate de la celălalt.

Practic, eu am făcut mai mulți pași timp de un an și jumătate cât am fost despărțiți. Pur și simplu, am simțit că trebuie să lupt pentru relația noastră.

A fost un proces de împăcare ce a durat foarte mult timp, practic am luat-o de la zero, mai stăpâni pe sentimentele noastre și mult mai maturi în decizii”, a spus Giulia Anghelescu, pentru viva.ro.

Giulia Anghelescu (39 de ani) și Vlad Huidu (42 de ani) sunt căsătoriți de 11 ani și au împreună doi copii, pe Antonio și Mika.

sursa:https://click.ro/primetime/au-avut-relatii-intime-la-america-express-2315767.html

RECLAMĂ
Articolul precedentCe să adaugi în șampon pentru a scăpa de căderea părului. Trucul este simplu, dar efectele sunt uimitoare
Articolul următorIată de ce apar scurgerile vaginale!