Home Life Style Atac dur al Elenei Cârstea la înmormântarea lui Ioan Gyuri Pascu: ‘Sunteţi...

Atac dur al Elenei Cârstea la înmormântarea lui Ioan Gyuri Pascu: ‘Sunteţi obsedaţi sexual’

2200
0
loading...
Sute de oameni întristaţi, dar aplaudând, flori, muzica sa ce s-a auzit în surdină în Cimitirul Evanghelic din oraşul Agnita (judeţul Sibiu) şi mesajele a zeci de admiratori, l-au condus vineri pe ultimul drum pe actorul Ioan Gyuri Pascu. Cântăreaţa Elena Cârstea, prietena din copilărie a lui Ioan Gyuri Pascu, a declarat vineri la Agnita, după înmormântarea acestuia, că ea crede că ar fi trebuit să se facă o electrocardiogramă, cel mai mare reproş făcându-l însă celor care l-au “retras” din viaţa artistică pe actor.

Ea a menţionat că Ioan Gyuri Pascu nu s-a retras din viaţa artistică, ci ”a fost retras”. “Dumnezeu să îl odihnească! Suntem trişti cu toţii şi, din păcate, scena românească a mai pierdut un om bun şi vreau să vă zic că nu ştiu ce ar trebui să se întâmple ca să aveţi grijă de artişti, nu când au murit, ci cât trăim. Că nu ne ajută nici statui, nici diplome, nici osanale. Că tot am auzit că Gyuri s-a retras din viaţa artistică, Gyuri a fost retras. Deci în momentul în care nu te mai cheamă la spectacol, nu mai ai un contract, te retrag ei automat, inclusiv voi televiziunile. Vreau să ştiu ultima televiziune care l-a chemat pe Gyuri”, a mai spus Cârstea.

loading...

Îndurerată de pierderea prietenului din copilărie, Elena Cârstea, venită acasă la Agnita, din America, unde locuieşte de mai mulţi ani, a criticat posturile de televiziune că nu promovează adevăraţii artişti şi actori. “E foarte greu, pentru că e aşa o degringoladă. Cred că nu vă pasă de artiştii…, artişti din ţara asta. Şi aţi demonstrat-o de nenumărate ori. Eu sunt sătulă. Eu sunt din America, iertaţi-mă că vă spun, dar văd numai fete în fundul gol, ziceţi că sunteţi obsedaţi sexual. Îmi pare foarte rău, dar aşa se percepe. Poate lumea mai vrea şi altceva să vadă. Nu v-aţi săturat numai de porcării de genul ăsta şi de cântăreţe pseudo-cântăreţe şi actori pseudo-actori?!”, a adăugat Cârstea.

Dincolo de declaraţii, Elena Cârstea a scris un mesaj emoţionant, la despărţirea de Gyuri, pe un panou, îngropat vineri, odată cu actorul. “Azi când cerul şi-a deschis porţile pentru tine, ştiu că o să-l faci pe Dumnezeu să râdă. Rămas bun, prieten drag. Te iubim”, a scris Elena Cârstea, conform monitorulcj.ro.

sursa: stiripesurse.ro

loading...
loading...