Acasă Life Style Anunțul VIRAL scris cu cretă de proprietarul unui local din România: „Vii...

Anunțul VIRAL scris cu cretă de proprietarul unui local din România: „Vii cu soția – 5% reducere. Vii cu amanta…”

588
0

Proprietarul unui restaurant din România a găsit o modalitate originală de atrage clienții și a lansat un anunț viral. El promis că oferă mâncare gratuită, dar cu o condiție specială. Românii sunt cunoscuți pentru simțul lor umoristic, iar acest lucru este deja sau certitudine pentru toată lumea.

RECLAMĂ

Unii dintre conaționali folosesc această calitate și în afacerile lor, ceea ce poate aduce un plus la venituri sau măcar le poate aduce faima.

Anunțul viral scris cu cretă de proprietarul unui local din România

Un patron de terasă a scris un anunț cu un ton amuzant, care a devenit rapid viral.

„Vii cu soția – 5% reducere.

Vii cu amanta – 10% reducere.

Vii cu ambele – din partea casei”, a scris el cu creta pe o placă pe care, de obicei, este scris meniul zilei al restaurantului.

Amendă colosală primită de o turistă pe litoralul românesc
O turistă a primit o amendă colosală pe litoralul românesc. Experiența a făcut-o să regrete alegerea unui concediului pe plaiurile mioritice.Femeia a povestit pe un grup dedicat vacanțelor la preț redus că a fost sancționată cu o amendă considerabilă pentru că a parcat fără a achita taxa. Incidentul a avut loc în zona dintre stațiunile Venus și Saturn.

“Am parcat într-adevăr fară să plătesc, nu se vedea efectiv automatul de plată. Între Venus și Saturn. Însă amenda între 1.000 și 2.000 de lei pentru parcarea pe un câmp neamenajat mi se pare de domeniul fantasticului, nici pe Champs-Elysees nu e amenda atât. Nu vă e rușine?!?”, a scris femeia, şocată de valoarea amenzii.
Mulți membri ai grupului au criticat-o pe femeie în cauă pentru că nu a respectat legea.
O nouă metodă de înșelătorie le dă bătăi de cap turiștilor aflați pe litoralul românesc
O tânără a povestit experiența dezamăgitoare care i-a dat bătăi de cap. Ea a povestit cum a plătit mai mult decât trebuie pentru șezlongurile de pe plajă. Oana a transmis că a cerut două șezlonguri, însă a plătit cât pentru trei. Cum a cerut explicații, comercianții au venit cu argumente, însă turista nu le-a considerat deloc plauzibile.
Fata a primit explicația din partea comercianților, însă a rămas profund dezamăgită. Aceștia i-au zis că a plătit trei șezlonguri în loc de două, deoarece nu pot fi taxate măsuța și umbrela. Oana a scos din buzunar suma de 180 de lei pentru trei șezlonguri, deși a folosit numai două. Această experiență neplăcută i-a lăsat un gust amar și spune că nu va mai reveni pe litoralul românesc.

sursa: https://www.bzi.ro/anuntul-viral-scris-cu-creta-de-proprietarul-unui-local-din-romania-vii-cu-sotia-5-reducere-4792966?utm_source=CULTURAL.BZI&utm_medium=FB&utm_campaign=FB-Post

RECLAMĂ
Articolul precedentFRF a aprobat schimbarea denumirii » Cum se numește acum FCU Craiova
Articolul următorO fetiță de opt ani s-a dus să se tundă, dar a avut parte de o surpriză uriașă!