Home Monden Antonia și Alex Velea, ipostaze tandre din intimitate. Și-au împărțit sărutări în...

Antonia și Alex Velea, ipostaze tandre din intimitate. Și-au împărțit sărutări în fața fanilor

217
0
loading...

Antonia și Alex Velea le-au făcut fanilor din mediul online o bucurie de zile mari, împărtășindu-le câteva momente inedite din intimitatea lor. Cei doi artiști au fost protagoniștii unor ipostaze tandre, de cuplu, și nu au ezitat să-și împartă sărutări chiar în fața admiratorilor, pe rețelele de socializare. Iată cum au fost surprinși!

loading...
loading...
  • Antonia și Alex Velea le-au împărtășit fanilor ipostaze tandre cu ei.
  • Cântăreții nu s-au sfiit și și-au împărțit sărutări în fața admiratorilor.

Antonia și Alex Velea le închid zi de zi gurile răutăcioșilor care la început nu le dădeau nicio șansă, arătându-le cât de mult se iubesc. La fel au făcut și recent, atunci când frumoasa artistă le-a împărtășit internauților câteva ipostaze romantice alături de tatăl băiețeilor săi, în timp ce îl săruta și se lăsa sărutată la rândul ei, cu patos și muuultă dragoste.

Antonia și Alex Velea au postat ipostaze tandre din intimitate pe Internet

Așadar, în urmă cu câteva ore, Antonia și Alex Velea au demonstrat încă o dată cât de topiți sunt unul după celălalt. Celebra artistă a postat la InstaStory mai multe filmulețe în care este îmbrățișată de partenerul ei, iar acesta îi lasă sărutări tandre și dese pe lungimea gâtului. Mai apoi, rolurile se schimbă, ea fiind cea care-l cuprinde în brațe și care-și presează buzele cărnoase de urechea lui, aplicându-i un sărut. De asemenea, vă informăm că puteți vedea imaginile în secțiunea

Artiștii și-au împărțit sărutări chiar în fața fanilor

Pe lângă ipostazele tandre din intimitate cu cei doi, un alt aspect ce le-a atras atenția fanilor a fost cadrul în care s-au afișat Antonia și Alex Velea. Cei doi par să fie plecați în vacanță, având în vedere că pe fundal se pot observa mai mulți palmieri și marea. Oare ce destinație au ales cei doi? Nu știm sigur, căci nu au făcut nicio precizare în acest sens, însă cel mai probabil urmează să-și încânte admiratorii din nou cu alte imagini, la fel ca în vacanța din Maldive.

Cântăreața, mesaj acid pentru Lino Golden și Mario Fresh

Recent, Antonia le-a captat toată atenția fanilor printr-un subiect foarte controversat în ultima perioadă, mai exact în privința „războiului” dintre Alex Velea, Lino Golden și Mario Fresh. Cântăreața a făcut declarații acide la adresa foștilor „băieți de aur”, spunând că și-ar fi arătat fețele și că ei nu mai există pentru ea și pentru iubitul ei.

„Ce veche e treaba asta (n.r. cearta dintre ei). Nu e nimic. A murit treaba. I-am susținut foarte mult. A fost o perioada când am fost foarte dezamăgită. Am trecut peste. Am învățat să nu mă mai gândesc la asta. Ne-au arătat fețelele lor, atât. Nimic mai mult. Nu prea am comentat pe treaba asta nici eu, nici Alex. Ei nu mai există pentru noi”, a declarat Antonia, recent, potrivit a1.ro.

sursa:https://spynews.ro/monden/showbiz-intern/antonia-si-alex-velea-ipostaze-tandre-din-intimitate-siau-impartit-sarutari-in-fata-fanilor-foto-255568.html

loading...
loading...