Acasă Uncategorized Anda Adam și Victor Slav s-au DESPĂRȚIT: “Da, este ADEVĂRAT! Mai mult...

Anda Adam și Victor Slav s-au DESPĂRȚIT: “Da, este ADEVĂRAT! Mai mult nu am ce să spun”

1080
0

Anda Adam și Victor Slav, care formau un cuplu de șase ani, au decis să pună capăt relației lor. Cei doi au făcut anunțul prin intermediul unui comunicat de presă, preferând să nu vorbească prea mult despre decizia lor, arată libertatea.ro. Anda și Victor au lăsat impresia unui cuplu fericit, dar ezitau să dea un răspuns concret de fiecare dată când erau întrebați despre căsătorie.

RECLAMĂ

Anda Adam și Victor Slav au decis să se despartă, după o relație de șase ani. Cuplul a făcut acest anunț printr-un comunicat de presă.

După o relație care a durat 6 ani, Victor Slav și Anda Adam au decis să se despartă. Cei doi au luat această decizie de comun acord și sunt hotărâți să meargă pe drumuri separate în viață. Ambii sunt de părere că aceasta este cea mai bună soluție și sunt convinși că, în ciuda despărțirii, vor rămâne în relații de prietenie. Anda și Victor își rezervă dreptul la intimitate, aceasta fiind singura informație cu privire la despărțirea lor pe care o vor face publică“, se arată în comunicatul transmis de cei doi.

Victor Slav și Anda Adam s-au cunoscut în cadrul emisiunii “Dansez pentru tine”, în ediția din 2006. De-a lungul timpului au apărut nenumărate zvonuri conform cărora cei doi s-ar fi despărțit, însă aceștia le-au infirmat de fiecare dată. În urmă cu o lună, Anda ar fi scris pe Facebook că iubitul ei, Victor Slav, nu lasă prosoapele din baie așa cum își dorește ea: împăturite în două și așezate la linie pe suport.

Prezentatorul rubricii “Vremea” de la Pro TV a început prima zi după despărțirea de cântăreața Anda Adam cu o farfurie plină cu fructe și postând pe Facebook.

‘Neața! Cine a luat micul dejun?”, și-a întrebat Victor Slav prietenii de pe rețeaua de socializare, unde a postat și o fotografie cu micul-dejun luat de el.

Anda Adam confirmă despărțirea de Victor Slav, însă nu vrea să dezvăluie motivele care au cauzat ruptura.

Da, este adevărat! Mai mult nu am ce să spun, a declarat Anda Adam, precizând că preferă ca amănuntele privind această separare să rămână în sfera privată, relatează adpm.com.

Anda și Victor au intrat recent în afaceri împreună, fiind acționari la o firmă de aranjamente florale, Belle Fleur, având mai multe sedii în București.

SURSA: GHIMPELE.RO

RECLAMĂ
Articolul precedentBăsescu: România, suspectată că nu mai e capabilă de alegeri libere după fraudele de la referendum
Articolul următorGigi Becali, către colegul său Miron Mitrea: „Ești un DOBITOC și un PROST” . Mitrea: „Omule, ești NEBUN?!”