Home Stiri Gigi Becali, către colegul său Miron Mitrea: “Ești un DOBITOC și un...

Gigi Becali, către colegul său Miron Mitrea: “Ești un DOBITOC și un PROST” . Mitrea: “Omule, ești NEBUN?!”

727
0
loading...

Prezent într-o emisiune la România Tv, social-democratul Miron Mitrea s-a trezit calificat de Gigi Becali drept “un dobitoc și un prost”.

loading...

Finanțatorul Stelei a intervenit prin telefon, și pentru că Miron Mitrea nu a fost de acord cu cele spuse de el cu privire la procedura flagrantului în cazul parlamentarilor, i-a amintit social-democratului că are o datorie la el, că nu i-a dat banii pe un teren.

Prima ţintă a lui Becali a fost însă preşedintele PNŢCD, Aurelian Pavelescu. “Mă intrigă când tot văd la televizor că se dau toţi deştepţi, îl ironizează pe Becali, dar nu l-a contrazis nimeni pe Pavelescu când a zis o tâmpienie”, a spus Becali.

Miron Mitrea s-a enervat pentru că Becali vorbea în același timp cu el. “Vă rog să staţi liniştit când vorbesc eu. Ajunge cu ţipetele astea. Vă rog să ţipaţi la PNL”, a spus Mitrea.

Atât i-a trebuit lui Becali. “Vezi că şi tu ai să-mi dai 30.000 de dolari pentru 1000 de metri pătraţi, dar te-am lăsat atunci că aveai anchetă penală şi mi-era milă de tine!”, a spus Becali, Miron Mitrea rămânând fără replică.

Despre ce vorbeşti, omule, eşti nebun? Doamne, e dus cu capul ăsta… Măi, Gigi tu nu ai auzit de bun simț! (…) Nu ți-e milă de timpanele mele?!. Nu știu ce aveți toți astăzi”, a încercat Mitrea să pună capăt conflictului.

Becali a ţinut-o însă în continuare cu datoria: “Măi, Mitreo, nu fi obraznic! Ce, crezi că am uitat?”.

“Nu înţeleg de ce eşti aşa nervos. S-a întâmplat ceva cu tine, ai avut o zi proastă?!”, l-a întrebat Mitrea, dar Becali a fost de neoprit.

Am avut o zi proastă pentru că eşti tu dobitoc şi prost”, a țipat Becali, înainte de a fi scos din emisie.

SURSA: EVZ.ro

loading...