Home Monden Anamaria Prodan, vizită secretă în România! Alături de cine a fost surprinsă,...

Anamaria Prodan, vizită secretă în România! Alături de cine a fost surprinsă, când toată lumea o credea în Dubai

204
0
loading...

Când toată lumea credea că a plecat departe de toate zvonurile apărute în mass-media, în Dubai, paparazzi Spynews.ro, cel mai tare site de știri mondene din România, au surprins-o pe celebra Anamaria Prodan la un restaurant de lux din buricul Capitalei. Iată cu cine s-a revăzut sexy-impresara și ce gest galant a făcut!

loading...
loading...
  • Anamaria Prodan este, de fapt, în România
  • Cu cine a petrecut la o cafenea de lux
  • Sexy-impresara, cât se poate de generoasă

În ultimele săptămâni, Anamaria Prodan s-a retras departe de ochii gurilor rele, în Dubai, de acolo de unde i-a încântat pe urmăritorii ei de pe rețelele de socializare cu mai multe imagini pe care cuvântul opulență le descrie perfect.

Când toată lumea a crezut că Anamaria Prodan s-a stabilit deja în Dubai, așa cum chiar ea a dat de înțeles pe site-urile de socializare, se pare că sexy impresara a venit în România în mare secret, deoarece nu a postat nicio imagine cum că s-ar fi întors în țara natală, lăsându-se să se înțeleagă că ea este încă în Dubai.

Ei bine, nu știm de ce s-a întors Anamaria Prodan în România și dacă se restabilește aici sau dacă se va întoarce în Dubai, dar cert este că a dorit să petreacă timp de calitate cu una dintre cele mai apropiate persoane sufletului ei.

Bineînțeles, paparazzi Spynews.ro, cel mai tare site de știri mondene din România, au fost tot timpul cu ochii pe ea și au surprins-o în ipostaze rare. Așadar, Anamaria Prodan a ieșit la unul dintre cele mai luxoase restaurante din țară, însă nu singură.

Cu cine a petrecut Anamaria Prodan la reîntoarcerea în România

Sexy-impresara a ieșit să își bea cafeaua cu o bună prietenă de-a ei. Cele două au discutat zeci de minute în șir, semn că nu s-au mai văzut de o perioadă destul de lungă de timp și că au avut ce povesti.

La plecare, Anamaria Prodan a făcut un gest nobil, așa cum ne-a obișnuit deja. A cerut nota și a achitat-o integral, după care s-a îndreptat către bolidul de lux pe care îl avea parcat în apropiere.

Anamaria Prodan a avut o apariție cât se poate de naturală, nepurtând machiaj, părul și l-a prins într-un coc lejer și a purtat un top alb, de asemenea, lejer, având o apariție am putea spune comodă și nu una extravagantă.Ce-i drept, ieșirea din parcare i-a cam dat bătăi de cap sexy impresarei. Anamaria Prodan nu închisese bine ușa autoturismului, însă imediat a remediat problema și a plecat la drum, senină la față, semn că reîntâlnirea cu prietena ei i-a prins extrem de bine.sursa:https://spynews.ro/paparazzi/anamaria-prodan-vizita-secreta-in-romania-alaturi-de-cine-a-fost-surprinsa-cand-toata-lumea-o-credea-in-dubai-paparazzi-261136.html?fbclid=IwAR3F6qigE06bI5fPeC0uP2LRHcY3QKPZHY1mmd77-Gfhf-hUj1vUM7NU7Ho

loading...
loading...