Acasă Monden „Am avut două momente urâte. Am luat măsuri. A crezut că îl...

„Am avut două momente urâte. Am luat măsuri. A crezut că îl părăsesc.” Matilda Pascal Cojocărița și soțul său, despre cele mai grele momente din căsnicie

561
0

Matilda Pascal Cojocărița și Ștefan Cigu au vorbit deschis despre cele mai grele momente din căsncia lor.

RECLAMĂ

Matilda Pascal Cojocărița este una dintre cele mai cunoscute și apreciate interprete de muzică populară de la noi din țară. În vârstă de 65 de ani, artista are o carieră de succes și o viață personală așa cum și-a dorit-o. Deși a trecut printr-un divorț, folclorista și-a refăcut viața sentimentală alături de violonistul Ștefan Cigu. Cei doi trăiesc o poveste de dragoste de trei decenii.

Deși de-a lungul timpului au fost mereu împreună, între interpreta de muzică populară și violonist au existat și momente de cumpănă. Invitați în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță, cei doi soți au vorbit deschis despre acestea.

Matilda Pascal Cojocărița și Ștefan Cigu, despre momentele dificile din căsnicia lor

Interpreta de muzică populară a dezvăluit că și-a prins soțul mințind-o. Mai mult decât atât, Matilda Pascal Cojocărița a povestit despre cele mai grele două momente din căsnicia sa, atunci când soțul său a fost cuprins de o gelozie exagerată.

Cătălin Măruță: „L-ai prins vreodată când te-a mințit?”

Matilda Pascal Cojocărița: „Oho, da.”

Ștefan Cigu: În glumă așa.”

Matilda Pascal Cojocărița: „Da, a glumit.”

Cătălin Măruță: „Cum l-ai prins? Nu știe să mintă?”

Matilda Pascal Cojocărița: „Nu recunoaște, asta e nasol. Mă uit în ochii lui și îi spun că m-a mințit și că știu asta, așa că nu mai continua, stai cuminte.”

Ștefan Cigu: Dar de ce m-ai mințit? În glumă.”

Cătălin Măruță: Ați avut un moment în viața asta în care v-ați certat și ați stat mai mult supărați?”

Matilda Pascal Cojocărița: „Da, am avut momente așa, două momente în viața noastră, cruciale. A depins de mine totul. Am stat și am analizat foarte bine și am zis: „Pentru ce am venit aici? Pentru ce am călătorit atâta drum? Ce am realizat? De ce trebuie să se întâmple asta?” Mi-am explicat, mi-am dat explicații și atunci am încercat din nou și a mers.”

Ștefan Cigu: „De la gelozie.”

Matilda Pascal Cojocărița: Da, o gelozie a măriei sale. Exagera. Am avut două momente urâte.”

Ștefan Cigu: „M-am îmbolnăvit din cauza asta.”

Matilda Pascal Cojocărița: „Eu l-am înțeles foarte bine și am zis că nu se va mai întâmpla niciodată și am luat măsuri.A fost momentul când încă probabil mai avea suspiciuni, chiar dacă eram lângă el. Toată viața am fost lângă el. N-am lipsit. Foarte puțin am lipsit și atunci i-a fost clicul, a crezut că îl părăsesc.”, au dezvăluit cei doi soți.

sursa:https://www.kfetele.ro/am-avut-doua-momente-urate-am-luat-masuri-a-crezut-ca-il-parasesc-matilda-pascal-cojocarita-si-sotul-sau-despre-cele-mai-grele-momente-din-casnicie-20385828?utm_source=fb-post&utm_medium=kfetele&utm_campaign=https://kfetele.ro/am-avut-doua-momente-urate-am-luat-masuri-a-crezut-ca-il-parasesc-matilda-pascal-cojocarita-si-sotul-sau-despre-cele-mai-grele-momente-din-casnicie-20385828&fbclid=IwAR0CJVAtz9Cq1BqyMCTmugDymEON38wIsHbvHPNFbF3StV23CdWTZyHlRkI

RECLAMĂ
Articolul precedentPofta ce-a poftit Iohannis s-a împlinit: S-a născut USL2!
Articolul următor„Am mai avut mici ciondăneli. Îmi era rușine pentru că am pus familia într-o astfel de situație.” Mariana Ionescu Căpitănescu și soțul, despre cum au reușit să gestioneze problemele în căsnicie