Acasă STIRI SPORTIVE Alex Mitriţă, despre noua poziţie în teren care i-a fost acordată de...

Alex Mitriţă, despre noua poziţie în teren care i-a fost acordată de Ivaylo Petev: „Mă simt mult mai bine”

323
0

Bulgarul Ivaylo Petev a debutat cu o victorie pe banca tehnică a Universităţii Craiova, scor 1-0 contra lui Dinamo, în etapa a 16-a a Superligii, meci disputat pe „Ion Oblemenco”. Tehnicianulde la sud de Dunăre a folosit un sistem de joc 4-2-3-1, în care Andrei Ivan a revenit pe poziţia care-i convine cel mai mult, în banda stângă, iar lui Alexandru Mitriţă i-a fost acordat un rol nou, el evoluând în spatele vârfului.

RECLAMĂ

Alex Mitriţă, despre noua poziţie în teren care i-a fost acordată de Ivaylo Petev: „Mă simt mult mai bine”

Alex Mitriţă a fost tăvălit serios de jucătorii lui Dinamo, fiind de departe cel mai faultat jucător de pe teren, dar se declară satisfăcut de rolul care i-a fost atribuit de tehnicianul bulgar, întrucât mai multă libertate de mişcare.

În acelaşi timp, jucătorul de 28 de ani le solicită suporterilor să aibă mai multă răbdare cu el şi cu coechipierii săi, pentru a asimila ideile tactice ale lui Ivaylo Petev şi este convins că în viitorul apropiat Universitatea Craiova va avea un look mai atractiv. Alb-albaştrii vor profita de pauza competiţională prilejuită de meciurile echipelor naţionale pentru a implementa filosofia lui Ivaylo Petev, următorul meci fiind în deplasare, cu Oţelul Galaţi.Mitriţă: „Ne trebuie timp ca să înţelegem bine ce ne cere Mister”

„Au fost trei puncte meritate pentru noi, bune pentru moralul nostru, şi pentru debutul liui Mister. Veneam după nişte meciuri în care nu eram noi, nu ne-am simţit bine, avem un antrenor nou, un sistem de joc nou, lumea trebuie să înţeleagă acest lucru, ne trebuie timp să ne acomodăm la ce doreşte Mister, ne-a arătat foarte multe în aceste trei zile, dar ne trebuie timp ca să înţelegem bine ce ne cere şi să păstrăm aceeaşi linie pe plan defensiv şi ofensiv.

Este o poziţie nouă pentru mine, în spatele vârfului, mă simt mult mai bine, am mai multă libertate. Noul antrenor ne-a dat încrederea de care avem nevoie, dar ne-a zis şi că trebuie să muncim mult. Avem două săptămâni să ne pregătim foarte bine, să tragem foarte mult la antrenamente şi cu siguranţă vom arăta bine la următorul meci”, a declarat Alexandru Mitriţă. 

sursa:https://www.prosport.ro/fotbal-intern/superliga/alex-mitrita-despre-noua-pozitie-in-teren-care-i-a-fost-acordata-de-ivaylo-petev-ma-simt-mult-mai-bine-19774380

RECLAMĂ
Articolul precedentEl este bărbatul în casa căruia Melinda, minora de 13 ani, dispărută din Sighetu Marmației, a fost găsită
Articolul următorMihai Rotaru și-a anunțat decizia, a doua zi după victoria cu Dinamo