Acasă STIRI SPORTIVE Mihai Rotaru și-a anunțat decizia, a doua zi după victoria cu Dinamo

Mihai Rotaru și-a anunțat decizia, a doua zi după victoria cu Dinamo

393
0

Universitatea Craiova a învins-o cu 1-0 pe Dinamo, la debutul pe banca tehnică a lui Ivaylo Petev (48 de ani).A doua zi după meci, Mihai Rotaru a anunțat că jucătorii își vor primii banii, după o lună în care au stat neplătiți, sancționați pentru lipsa rezultatelor.

RECLAMĂ

Mihai Rotaru: ”Acum se plătesc salariile”

Acum se plătesc salariile. Dacă e un nou început, o facem din toate punctele de vedere. Nu pot să cer altora și eu să nu o fac. Da, s-au plătit salariile”, a declarat Mihai Rotaru, la Fanatik.

Decizia de a ”îngheța” salariile jucătorilor a fost luată acum o lună patronul clubului și a reprezentat o premieră în ”era Mihai Rotaru” în Bănie. Omul de afaceri anunța recent că a încercat, astfel, să le arate jucătorilor că este nemulțumit de ei.

Am încercat să folosesc și această formă să îmi exprim nemulțumirea, să încercăm toți să înțelegem că e un semnal. ‘Bă, dacă după 10 ani omul ăsta nu ne dă salariile poate e o problemă’”, spunea Mihai Rotaru.

Clasamentul din SuperLigă. Universitatea Craiova a urcat pe locul patru după succesul cu Dinamo

sursa https://www.digisport.ro/fotbal/liga-1/mihai-rotaru-si-a-anuntat-decizia-a-doua-zi-dupa-victoria-cu-dinamo-2673641

RECLAMĂ
Articolul precedentAlex Mitriţă, despre noua poziţie în teren care i-a fost acordată de Ivaylo Petev: „Mă simt mult mai bine”
Articolul următorRareș Bogdan, întrebat dacă ”e moral” să meargă la piață cu un ceas de 30.000 euro: ”Acum am unul mai ieftin, de 10.000”