Home Monden Alex Bodi, reacție furibundă la adresa Biancăi Drăgușanu: ”Nu înțeleg ce vedetă...

Alex Bodi, reacție furibundă la adresa Biancăi Drăgușanu: ”Nu înțeleg ce vedetă e ea, ce afaceristă. Ce face, mai exact?”

468
0
loading...

Scandalul dintre Alex Bodi și Bianca Drăgușanu este pe departe de a se încheia prea curând! Celebrul afacerist a izbucnit la adresa fostei sale soții și a avut o reacție de-a dreptul furibundă. Fără să stea prea mult pe gânduri, milionarul a pus-o la zid pe celebra blondă a showbiz-ului românesc și a făcut declarații bombă despre relația dintre ei, susținând că nu există cale de împăcare pentru el.

loading...
loading...
  • Alex Bodi și-a pus la zid fosta soție!
  • Incredibil ce cuvinte dure a spus la adresa celebrei blonde!

Cândva se iubeau de mama focului, iar acum, scandalul dintre ei a atins cote maxime. Bianca Drăgușanu și Alex Bodi se întrec unul pe celălalt în acuzații și replici dure, iar războiul este pe departe de a se încheia prea curând. Ei bine, în cadrul unui interviu acordat recent, celebrul afacerist nu s-a mai putut abține și a pus-o la zid pe fosta sa soție, iar cuvintele lui stau drept dovadă.

Alex Bodi, reacție dură la adresa Biancăi Drăgușanu. Afaceristul și-a pus la zid fosta soție

Alex Bodi a declarat că nu-l interesează absolut nimic din ceea ce face Bianca Drăgușanu și că nu există cale de împăcare între ei. Mai mult decât atât, Bodi a demontat spusele divei sexy, conform cărora el i-ar mai fi cerut o șansă. Iar asta nu este tot! Milionarul a spus că celebra blondă din showbiz apare la televizor doar cu subiecte legate de el și susține că nu înțelege cel fel de vedetă și afaceristă este aceasta.

“Pe mine, unul, nu mă mai interesează ce face fata asta. Am viața mea, ea are viața ei, fiecare cu drumul său în viață. Nu ați văzut? Ba face nuntă, ba nu mai face, ba se ceartă, ba se împacă iar cu Gabi Bădălău. Ea a zis de o șansă, din partea ei, pentru mine. Vreau să vă zic că nu i-am cerut vreo șansă. Nu există cale de împăcare între noi doi. Să se scrie despre ea, Bianca e vedeta, se scrie de 20 de ani despre ea. Nu înțeleg ce vedetă e ea, ce afaceristă. Ce face, mai exact? În ultimele luni apare la televizor doar cu subiectul Alex Bodi”, a declarat Alex Bodi, potrivit impact.ro.

Ce spune Alex Bodi despre relația cu Bianca Iordache

Cât despre relația cu focoasa Bianca Iordache, Alex Bodi a declarat că între el și șatenă nu este nimic. Cei doi vorbesc în continuare și ies împreună, însă sunt doar prieteni și nimic mai mult. Uluit de speculațiile gurilor rele cu privire la o nuntă cu Bianca Iordache, Alex Bodi a spus clar că ”Doamne ferește!”.”Nu este nimic între mine și Bianca Iordache. Vorbim, în continuare, suntem prieteni. Nu se pune însă în discuție o nuntă, Doamne ferește! Suntem prieteni, ieșim în oraș, mergem la masă, nimic mai mult”, a mai adăugat celebrul afacerist pentru sursa citată.

sursa:https://spynews.ro/monden/showbiz-intern/alex-bodi-reactie-furibunda-la-adresa-biancai-dragusanu-nu-inteleg-ce-vedeta-e-ea-ce-afacerista-ce-face-mai-exact-255419.html

loading...
loading...