Home Stiri Bărbatul acuzat că și-a omorât partenera gravidă, gest șocant pe Internet! A...

Bărbatul acuzat că și-a omorât partenera gravidă, gest șocant pe Internet! A postat poze cu bebelușul familiei încătușat

115
0
loading...

Noi detalii șocante ies la iveală despre bărbatul acuzat că și-ar fi omorât concubina însărcinată! Individul a postat în urmă cu ceva vreme imagini cu bebelușului familiei în care se vedea că minorul era încătușat. Iată ce s-a întâmplat cu micuțul, după ce Poliția s-a autosesizat.

loading...
loading...
  • Bărbatul acuzat că și-a omorât partenera gravidă este autorul unui gest șocant pe Facebook.
  • Individul a postat fotografii cu bebelușul familiei în timp ce minorul era încătușat.

Bărbatul acuzat că și-ar fi omorât iubita care era gravidă, în Dumitrești, județul Vrancea, continuă să fie în atenția oamenilor legii. Anul trecut, acesta a postat mai multe poze halucinante cu bebelușul familiei în mediul online, în timp ce minorul purta cătușe. Conform presei locale, minorul era al tinerei de 32 de ani, iar la acea vreme nu s-a sesizat nimeni.

Bărbatul acuzat că și-a omorât partenera gravidă a făcut un gest șocant pe Internet

Potrivit observatornews.ro, individul acuzat de crimă din comuna Dumitrești, județul Vrancea, a postat imaginile cutremurătoare pe Facebook. În fotografii se vede clar că bebelușul era încătușat. Presa locală susține că minorul nu ar fi al lui, ci al tinerei, dintr-o relație pe care aceasta ar fi avut-o anterior. În prezent, oamenii legii s-au autosesizat, după ce au apărut în presă ipostazele cu copilul.

Individul a postat mai multe fotografii cu bebelușul familiei încătușat

Vă amintim că sâmbătă, oamenii legii de Secția 2 Poliție Rurală Gugești au fost sesizați telefonic, printr-un apel la numărul de urgență 112, în jurul orei 13:35, de către un bărbat din comuna Dumitrești, că o femeie, iubita lui, gravidă, se simte rău. Verificările efectuate de polițiști au condus însă la suspiciunea săvârșirii infracțiunii de lovituri cauzatoare de moarte în privința tinerei de 32 de ani.

După ce Poliția s-au autosesizat, dar și în urma unei sesizări primite la sediul Inspectoratului de Poliție Vrancea în ceea ce privește tratamentele la care ar fi fost supus un copil, în vârstă de aproximativ 2 ani, a fost deschis un dosar ce cercetare penală, mai arată observatornews.ro.

Sursa menționată mai devreme mai informează că acțiunile întreprinse și după ce pe o rețea de socializare au apărut mai multe imagini în care apare copilul, în urma verificărilor realizate de oamenii legii, la Inspectoratul de Poliție Județean Vrancea fiind întocmit un dosar de cercetare penală. În cadrul acestuia se fac cercetări de către oamenii legii sub aspectul săvârșirii infracțiunii de rele tratamente aplicate minorului.

Totodată, informațiile apărute în presă arată că pe data de 5 iunie, copilul în vârstă de aproximativ doi ani a fost preluat de DGASPC Vrancea. Acest lucru s-a realizat în urma sesizării IPJ Vreancea.

sursa:https://spynews.ro/actualitate/stiri-interne/barbatul-acuzat-ca-sia-omorat-partenera-gravida-gest-socant-pe-internet-a-postat-poze-cu-bebelusul-familiei-incatusat-255447.html

loading...
loading...