Acasă STIRI SPORTIVE Adrian Mititelu urlă în microfoane de furie din cauza lui Mihai Rotaru...

Adrian Mititelu urlă în microfoane de furie din cauza lui Mihai Rotaru și a unui banner obscen pus de galeria Universității Craiova! „Niște nenorociți îmi înjură familia în halul ăsta!”. Ce scria în mesajul care l-a făcut să explodeze

868
0

Adrian Mititelu s-a enervat la finalul meciului Universitatea Craiova – FCU Craiova, 1-1, din cauza unui banner pe care Peluza Nord a clubului finanțat de Mihai Rotaru l-a afișat.

RECLAMĂ

Adrian Mititelu le declară război Peluzei Nord și lui Mihai Rotaru: „Niște nenorociți îmi înjură familia în halul ăsta! A sta ca blegul în tribune!”

Derby-ul Băniei a oferit un spectacol total în tribune. Numai că, pe parcursul partidei, a fost și un moment mai neplăcut, mai ales pentru Adrian Mititelu. Peluza Nord a Universității Craiova a afișat un banner uriaș în care era inscripționat mesajul „Familia Mititelu s…. p…”, lucru care l-a deranjat teribil pe omul de afaceri.

La finalul partidei, patronul lui FCU Craiova și-a vărsat nervii pe Mihai Rotaru, pe care l-a acuzat că a stat pasiv în tribune în timp ce mesajul cu aceste injurii a fost afișat mai bine de 20 de minute. De asemenea, Adrian Mititelu a precizat că o va acționa pe cale legală și pe Universitatea Craiova, echipa gazdă, dar și Jandarmeria, pentru că nu au avut intenția de a da jos bannerul ultrașilor.„Mi-a fost atacată familia într-un mod barbar la Peluza Nord. Eu sunt cel mai important investitor din istoria fotbalului craiovean. Nici tot neamul lui Rotaru și lui Nețoiu nu au băgat banii pe care i-am băgat eu în fotbalul craiovean. Am făcut infrastructură, am reparat „Oblemenco”, am fost primul care a făcut terenuri de antrenament pe „Oblemenco”, și să vină niște nenorociți, niște analfabeți și să spună de familia Mititelu, pe un banner cât casa de mare și clubul gazdă să nu facă nimic. Asta este marea organizare de la acest club profesionist?

Eu vă spun, pentru chestia asta nu îi iert niciodată. Ce va depinde de mine, indiferent sub ce sancțiune, Peluza Nord se va închide la meciurile cu FCU. Nu cred că lui Rotaru i-ar conveni ca la Peluza Sud să scrie mare «Familia Rotaru… » și să stai ca blegul în tribune… Eu, indiferent de ce război am avut cu el, dacă eram organizator mă duceam și rupeam bannerul în două minute.

Au stat ca niște nesimțiți. Am și eu familie, copii, nepoți și vin niște vagabonți să mă înjure și să-mi jignească familia în halul ăsta. Eu care mi-am dat viața pentru Știința. Acel banner mare apărut la tribuna nord e al lui CSU, nu e al suporterilor, pentru că CSU organizează meciul. O să fac plângere la Jandarmerie, pentru că au stat în pasivitate. Ce figuri au în ei, îl atacă ne Rednic… . Mă cheamă, îmi aduc icre negre la tribuna oficială și uitați ce îmi fac, îmi jignesc familia. Am și eu nepoți, am fată, am rude. Nu e permis așa ceva! Din momentul ăsta suntem în război de zece ori mai mare ca până acum!”, a declarat Adrian Mititelu la finalul meciului.

sursa:https://www.prosport.ro/fotbal-intern/superliga/adrian-mititelu-urla-in-microfoane-de-furie-din-cauza-lui-mihai-rotaru-si-a-unui-banner-obscen-pus-de-galeria-universitatii-craiova-niste-nenorociti-imi-injura-familia-in-halul-asta-19769267

RECLAMĂ
Articolul precedentCum arată primul 11 pentru o singură echipă a Craiovei după Universitatea – FCU 1-1: i-ar face față FCSB, Rapid sau CFR Cluj?
Articolul următorPaula Seling, secretele pentru o siluetă de invidiat la 44 de ani. Cum arată cumpărăturile artistei