Acasă STIRI SPORTIVE Adrian Mititelu amenință înainte de Rapid – FCU Craiova: „Dacă fanii mă...

Adrian Mititelu amenință înainte de Rapid – FCU Craiova: „Dacă fanii mă înjură, scot echipa de pe teren! Să joace Șucu și Angelescu”

409
0

Aflat în conflict cu ultrașii FCU Craiova, Adrian Mititelu anunță că e gata să ia măsuri dure la meciul cu Rapid (vineri, 10 februarie, 20:00).După ce meciul cu Sepsi a fost oprit din cauza scandărilor xenofobe ale ultrașilor craioveni, iar aceștia nu au putut fi prezenți la meciul cu U Cluj, Adrian Mititelu susține că va retrage echipa de la meciul cu Rapid, dacă fanii îl vor înjura în timpul meciului.

RECLAMĂ

Adrian Mititelu amenință înainte de Rapid – FCU Craiova: „Dacă apar bannere, jucătorii vor părăsi terenul cu orice consecințe! Să joace Angelescu și Șucu!”

„Dacă îi lasă pe acolo cu fel de fel de bannere împotriva mea și a familiei mele, eu nu voi începe meciul! Voi părăsi meciul. Ce ție nu îți place altuia nu-i face. Cei de la Rapid se gândesc «Hai să îi lăsam să facă atmosferă împotriva Craiovei»? Dacă apar bannere, jucătorii se vor opri și vor părăsi terenul cu orice consecințe! Să joace Angelescu, Șucu și cu cei de la Rapid. Să joace ei un amical.

Numai ungurii se simt discriminați? Eu nu mă simt discriminat și jignit? Mi-am băgat viața în fotbal ca să vină unii să mă înjure? Jucătorii vor părăsi imediat terenul! Știți că sunt căpos. Napoli are ordin, Săceanu la fel. Eu nu mă refer la rapidiști, e dreptul lor să mă înjure. Dar dacă mă înjură cei de la Craiova, Robert Săceanu are ordin să scoată echipa de pe teren. Nu mă interesează consecințele! Am mândrie și orgoliu. Eu nu mai pot!

Dacă se va întâmpla ceva, își va asuma, moral cel puțin, Angelescu chestia asta. Dacă face chestii d-astea, să vedem când vine Rapid la Craiova dacă mai intră vreun rapidist la meci. El nu trebuie să se bage pentru că aici se încearcă subminarea clubului, iar el le dă apă la moară.

Nu vreau să mă judece pe mine niște oameni fără Dumnezeu. Rapidiștii încurajează echipa și ai mei mă înjură pe mine și vin cu bannere și mesaje la adresa mea și a familiei mele. Aia nu mai e galerie. E o grupare care șantajează patronul, iar cei de la Rapid vor să fie complici la asemenea mizerie. Treaba lor, dar nu e corect”, a declarat Adrian Mititelu pentru Fanatik.

sursa:https://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/adrian-mititelu-rapid-fcu-craiova-fani-jigniri-amenintari-687383.html

RECLAMĂ
Articolul precedentArlauskis, gest halucinant în Farul – CS Universitatea Craiova: „Cel mai stupid penalty pe care îl putea comite cineva”
Articolul următorBărbat cu dizabilități și copiii săi, atacați în propriul apartament din Baia Mare cu lopata