Acasă STIRI SPORTIVE Adrian Mititelu a cedat clubul FC U Craiova. Cine sunt noii proprietari...

Adrian Mititelu a cedat clubul FC U Craiova. Cine sunt noii proprietari ai echipei: ”Nu mai sunt patronul!” Lovitură de teatru în Bănie

487
0

Adrian Mititelu susţine că nu mai este proprietarul lui FC U Craiova, club pe care l-a preluat în 2005. Omul de afaceri susţine că a cedat totul copiilor săi.FC U Craiova este clubul pe care Adrian Mititelu l-a preluat în 2005, când şi-a asumat rolul de unic finanţator al echipei din Bănie.

RECLAMĂ

Însă omul de afaceri în vârstă de 55 de ani surprinde şi susţine că el nu mai este proprietarul actualului club din Liga 1, ci copiii săi.

Adrian Mititelu spune că a cedat clubul FC U Craiova: ”Eu am pierdut tot odată cu dezafilierea”

Adrian Mititelu este unul dintre cei mai vechi patroni de club dintre cei care au rămas în fotbalul românesc.

Adrian Mititelu a preluat-o în 2005 pe Universitatea Craiova, dar din 2011 au urmat cei mai grei ani ai săi. Atunci, echipa din Bănie a fost dezafiliată de FRF.

A continuat totuşi activitatea echipei, pe care a reînscris-o în Liga 4 şi pe care a reuşit să o readucă în Liga 1, cu investiţii importante.

Însă Adrian Mititelu susţine că nu mai este proprietarul acestui club. Adrian Mititelu spune că atât clubul, cât şi averea sa sunt acum pe numele copiilor şi apropiaţilor săi şi el a fost delegat de Adrian Mititelu jr. să administreze clubul.

”Eu nu mai am nimic, eu am pierdut totul odată cu dezafilierea. Apropiaţii mei au, dar eu, ca persoană, vă spun, nici nu mai sunt patronul clubului.

Adiţă (n.r. fiul lui Adrian Mititelu) mi-a dat mie puterea să mă ocup eu, dar eu, juridic, nu mai am nimic. Toată averea mea a fost pierdută în urma dezafilierii.

Ei (n.r. copiii săi) sunt proprietarii, ei şi alte persoane sunt proprietarii clubului”, a declarat Adrian Mititelu pentru Fanatik.ro.

Mititelu, în conflict cu galeria. Meme Stoica: ”Nu am mai văzut aşa ceva”

Adrian Mititelu este în conflict deschis cu galeria lui FC U Craiova şi totul a culminat cu incidentele de la Sfântu Gheorghe, când meciul a fost oprit din cauza scandărilor ultraşilor olteni.

Mihai Stoica susţine că atitudinea suporterilor din galerie faţă de Adrian Mititlu este total greşită, mai ales că omul de afaceri a făcut sacrificii foarte mari pentru a continua să susţină echipa.

”N-am mai văzut aşa ceva. Era clar că suporterii noştri nu îşi doreau ca noi să pierdem meciul, pe când aici s-a văzut clar.

Am văzut şi declaraţia făcută de liderul din peluza olteană care a spus clar de tot că între el şi Mititelu e un conflict deschis. Toţi ceilalţi sunt la unison?

Sunteţi impotriva patronului şi, implicit, a echipei sau cum? Ai fost lângă echipă când nu exista, la mormânt, iar acum când echipa există… să vrei să îi tai capul?”, a spus Mihai Stoica la Orange Sport.

sursa:https://orangesport.ro/adrian-mititelu-a-cedat-clubul-fc-u-craiova-cine-sunt-noii-proprietari-ai-echipei-nu-mai-sunt-patronul-lovitura-de-teatru-in-banie-21006677?utm_source=gsp-hp&utm_medium=cross&utm_campaign=Cross

RECLAMĂ
Articolul precedentPrimele declarații ale asistentului medical din Teleorman, acuzat că ar fi „consultat necorespunzător” o adolescentă, într-o ambulanță. „Se vede și pe filmări
Articolul următorPovestea uimitoare a lui Ionuț, frizerul fără degete. S-a născut cu o malformaţie gravă, dar nu a renunțat la visul său