Acasă Stiri Povestea uimitoare a lui Ionuț, frizerul fără degete. S-a născut cu o...

Povestea uimitoare a lui Ionuț, frizerul fără degete. S-a născut cu o malformaţie gravă, dar nu a renunțat la visul său

378
0

Povestea unui tânăr din Comăneşti, județul Bacău, ne arată că atunci când ai ambiție și voință, nimic nu te poate opri. În ciuda faptului că s-a născut cu o malformaţie gravă la degete, a învăţat singur să tundă.

RECLAMĂ

Acum, visul lui este să își deschidă propriul salon.

Ionuţ s-a născut cu o malformație la degetele de la ambele mâini. A fost supus la mai multe operații complicate, moment în care a spus că el nu o să trăiască ca un infirm.

Până să își descopere pasiunea pentru tuns a încercat și alte meserii. Însă, nu mereu a fost văzut ca un om normal de cei din jur.

Ionuţ Gârbea: ”Motivaţia a fost că întotdeauna am primit refuzuri şi trebuia să reuşesc cumva în viaţă.”
Reporter: Ce te-a motivat?
Ionuț Gârbea: ”La început, poate neîncrederea oamenilor. Asta m-a motivat şi m-a încăpăţânat.”A vizionat numeroase tutorialele de pe internet, iar astfel a învăţat să tundă. La început a exersat pe familie și apropiați, iar după aceea s-a dus vorba despre talentul lui şi au început să apară şi primii clienţi adevăraţi.

Client: ”De patru ani doar la el mă tund. Nu am schimbat hair stilistul până acum şi nici nu o să îl schimb prea curând, deoarece pune pasiune şi îşi face treaba cum trebuie”.
Încrederea în sine a obținut-o în timp, după ce a acumulat şi experiență, și aprecierea celor din jur. Acum nu se consideră un infirm şi este convins că mainile lui nu sunt o piedică.
Ionuţ Gârbea: ”Nu aveam instrumentele necesare, nu aveam scule profesionale, şi atunci bineînţeles că dura mai mult. Dacă la început îmi lua două ore, acum o jumătate de oră maxim.”
Familia l-a susţinut încă de la început, iar acum sunt toți mândri de el.
Costel Gârbea, fratele lui Ionuț: ”Pentru un om cu mâinile lui, să ia o iniţiativă, să se ridice, chiar am fost mulţumit.”
Acum, Ionuț încearcă să facă tot posibilul să își vadă visul împlinit – să îşi facă propriul salon și să fie printre cei mai buni din domeniu.

 


Sursa: Pro TV

RECLAMĂ
Articolul precedentAdrian Mititelu a cedat clubul FC U Craiova. Cine sunt noii proprietari ai echipei: ”Nu mai sunt patronul!” Lovitură de teatru în Bănie
Articolul următorCâte zile durează ca o scrisoare să ajungă de la București la Brașov, o distanță de 180 de km. Răspunsul directorului Poștei