Acasă Life Style Actrița din „Salvați de clopoțel” și „Beverly Hills” a ajuns o umbră....

Actrița din „Salvați de clopoțel” și „Beverly Hills” a ajuns o umbră. Pe vremuri era îndrăgită de toți adolescenții

386
0

A interpretat personajele Kelly și Valerie în „Salvați de clopoțel” și „Beverly Hills, 90210”. Era considerată cea mai frumoasă femeie din lume, marea dragoste a tuturor adolescenților din acea perioadă. Astăzi însă, abia o mai recunoști. Ce spune celebra actriță despre modul în care a îmbătrânit.

RECLAMĂ

Astăzi, actrița este în vârstă de 50 de ani și nu o mai recunoști. Pe când era adolescentă și tânără însă, toată lumea o știa. În mod deosebit, urmașii lui Adam. Asta pentru că, oriunde mergea, făcea furori cu trupul său cu forme voluptoase. Tiffani Thiessen arăta exemplar, potrivit Playtech!

Actrița din „Salvați de clopoțel” și „Beverly Hills” a ajuns o umbră

În perioada adolescenței, când filma în rolurile Kelly și Valerie în „Salvați de clopoțel” și „Beverly Hills, 90210”, a trecut prin multe provocări. Actrița recunoaște astăzi că, la acea vârstă, a avut parte de numeroase schimbări. Să treci prin ele în fața camerei e o nebunie, potrivit spuselor sale.

Cineva i-a spus că era dragostea oricărui băiat la vremea respectică, însă actrița a recunoscut că nu a conștientizat faima pe care o căpătase decât atunci când fanii au început să ceară poze cu ea. S-a întâmplat după aparițiile în reviste pentru adolescenți.

Tiffani Thiessen a recunoscut că a simțit mereu o anumită presiune privind ceea ce spuneau oamenii despre aspectul său fizic. Nu la fel simte și acum însă, când nu vrea să intervină asupra procesului natural de îmbătrânire, care este absolut normal din toate punctele de vedere.

„Cred că oamenii pur și simplu spun lucruri, știi? Poate se așteaptă să arăt într-un anumit fel, da. Dar vreau să spun: procesul de îmbătrânire are loc natural, așa cum are el loc. Pur și simplu nu este realist să ai astfel de așteptări”, s-a exprimat celebra actriță.

Cum a fost surprinsă celebra actriță la cumpărături

Cea mai bună confirmare a spuselor lui Tiffani Thiessen sunt recentele fotografii surprinse de paparazzi. Actrița poate fi văzută în proximitatea locuinței sale, plimbându-se împreună cu soțul și animalele de companie sau la cumpărături. Arată foarte relaxată, mulți nu o recunosc.

Tiffani Thiessen a precizat că arată cât de bine poate și că are grijă de ea, punând în practică lucruri care îi fac bine prima dată sufletului său. Pentru că oamenii vorbesc doar despre exterior, însă nimeni nu știe ce se întâmplă în interiorul unei inimi, a punctat actrița de la Hollywood.

Celebritatea a menționat că se simte mult mai bine astăzi decât în urmă cu zece ani, când nu își permitea să se îmbrace oricum sau să iasă oricum din locuință, confruntându-se cu presiune din partea oamenilor pe tema apariției sale fizice. A reușit însă, să își schimbe mentalitatea.

sursa: https://www.bzi.ro/actrita-din-salvati-de-clopotel-si-beverly-hills-a-ajuns-o-umbra-pe-vremuri-era-marea-indragita-de-toti-adolescentii-4926644?utm_source=RADIOBZI&utm_medium=FB&utm_campaign=FB-Post&fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTAAAR3AGQEieig9v1w8pIJ6V11c3s6cfDYchp_Jb_s8_tQ_BXu_gG78YLDcA7Q_aem_TDNmZNLL79tbE7oj-Dk3hA#goog_rewarded

RECLAMĂ
Articolul precedentDe ieri numele Nicolae Stanciu este pe buzele tuturor, dar putini stiu cine este, de fapt, capitanul nationalei. Ce activitate (ciudata pentru un fotbalist) ii place sa faca in timpul liber
Articolul următorOzzy Osbourne are mari probleme de sănătate. Ce anunț a făcut artistul