Acasă Monden Laurențiu Reghecampf s-a dus cu poliția peste Anamaria Prodan! Imagini incredibile și...

Laurențiu Reghecampf s-a dus cu poliția peste Anamaria Prodan! Imagini incredibile și un scandal uriaș în stradă: totul a fost filmat!

276
0

Laurențiu Reghecampf a mers cu organele legii peste fosta lui soție, Anamaria Prodan. Au apărut imagini incredibile și un nou conflict major între cei doi, izbucnit chiar în plină stradă. Anamaria Prodan și fostul ei soț, Laurențiu Reghecampf, au avut o întâlnire cu scântei la vila din Snagov, acolo unde antrenorul a mers împreună cu doi polițiști.

RECLAMĂ

Laurențiu Reghecampf a mers cu poliția peste Anamaria Prodan! Scandal de proporții între cei doi

Laurențiu Reghecampf a depus anterior o plângere la poliție, acesta vrând astfel să-și recupereze un skyjet rămas în garajul proprietății în care a locuit cu agenta de jucători.

După ce a fost acuzată de furt, Anamaria Prodan a avut o reacție neașteptată. Impresara a intrat live pe contul ei de Instagram, filmând întreaga scenă cu fostul ei partener în prim-plan.

„Bună ziua. Sunt Anamaria Prodan și am venit să iau skyjet-ul fiului meu de la reparat. Nu este nimic furat, este skyjet-ul familiei, iar eu am venit să-l iau de la reparat. Sesizarea la poliție a fost făcută pentru nimic, doar pentru a face circ și panaramă.

Domnul Reghecampf pune polița pe drum aiurea, este alături de finul nostru, Gabi Oprea, cel care l-a făcut turnător peste tot în presă și îl acuza că vinde meciuri, iar astăzi este alături de el – în calitate de cel mai bun prieten al lui”, a spus Anamaria Prodan, potrivit Cancan.

Laurențiu Reghecampf continuă războiul cu fosta lui soție: „Am făcut plângere penală”

În total, Laurențiu Reghecampf acuzase că i-ar fi dispărut bunuri în valoare de aproximativ 600.000 de euro din curtea casei din Snagov. Printre acestea se numără un skyjet, o barcă marca Mastercroft X Star 2014, un bolid Ferrari, un ATV și o mașină Mercedes Maybach.

„Am făcut plângere penală pentru că nu știu unde este un Ferrari, nu știu unde este barca. Aveam un ATV, un skyjet, care nu mai sunt la proprietate. Maybach-ul este trecut de pe firmă pe persoană fizică fără să mă anunțe pe mine, noi fiind în firmă 50%/50%”, a afirmat Laurențiu Reghecampf, conform Gândul.

În momentul în care în live-ul Anamariei Prodan și-a făcut apariția și Laurențiu Reghecampf, agenta de jucători a răbufnit la adresa fostului ei partener de viață.

„Nu este nimic furat, am mai spus-o și public. Acesta este skyjet-ul familiei și a fost la reparat. Domnul Reghecampf nu știe să facă altceva decât scandal și circ, sesizări la poliție pentru nimic”, a adăugat impresara.

sursa: https://www.prosport.ro/diverse/laurentiu-reghecampf-s-a-dus-cu-politia-peste-anamaria-prodan-imagini-incredibile-si-un-scandal-urias-in-strada-totul-a-fost-filmat-19914557

RECLAMĂ
Articolul precedentCe obiectiv a fixat Adrian Mititelu la FCU Craiova: ”Eu tot timpul am fost un visător!”
Articolul următorFostul președinte al Universității Craiova, acid în cazul neconvocării lui Alexandru Mitriță pentru EURO 2024 de către Edi Iordănescu. „A fost și divergența respectivă între ei. Am știut și am spus că nu îl va chema”.