Acasă STIRI SPORTIVE Ce obiectiv a fixat Adrian Mititelu la FCU Craiova: ”Eu tot timpul...

Ce obiectiv a fixat Adrian Mititelu la FCU Craiova: ”Eu tot timpul am fost un visător!”

177
0

Adrian Mititelu (56 de ani), finanțatorul celor de la FCU Craiova, și-a pus la punct planul pentru sezonul 2024 – 2025, din Liga 2.

RECLAMĂ

FCU Craiova va evolua în stagiunea următoare în al doilea eșalon al fotbalului românesc, după ce a încheiat sezonul 2023 – 2024 pe ultimul loc din SuperLigă.

Adrian Mititelu vrea ca FCU Craiova să câștige Cupa României, în noul sezon

Finanțatorul celor de la FCU Craiova a fixat obiectivele oltenilor, pentru noul sezon. Adrian Mititelu dorește ca jucătorii din Bănie să promoveze în SuperLigă, încă din primul sezon de Liga 2, și să câștige Cupa României.

Eu tot timpul am fost un visător. Am visat că voi câștiga Cupa României și asta vreau să se întâmple. Bine, am visat și că voi juca în play-off, iar acum sunt în Liga 2.Cu toate problemele și suferința pe care a provocat-o această retrogradare, am învățat multe lecții. Sunt învățăturile mele.

Am avut încredere în niște oameni. Eu sunt foarte naiv. Dacă un om îmi spune o chestie, eu îl cred”, a declarat Adrian Mititelu, în cadrul emisiunii ”Fotbal Club”.

Adrian Mititelu a anunțat că va aduce trei sau patru jucători la FCU Craiova: ”Vor veni alți trei sau patru jucători. Vreau să îl aduc pe Claudiu Bălan înapoi”

La doar o zi distanță după ce a retrogradat direct în Liga 2, Adrian Mititelu a dat afară șase jucători. Acum, patronul echipei a explicat în timpul intervenției în emisiunea ”Fotbal Club” că alți doi jucători ar urma să plece de la Craiova.

De asemenea, Mititelu a anunțat că vrea să îl readucă pe Claudiu Bălan la echipa sa. Bălan a plecat în vara lui 2022 la PAS Giannina, formație din prima ligă a Greciei cu care mai are contract până în această vară.

Avem un lot foarte puternic. Nepromovarea ar fi mult mai gravă decât retrogradarea. Vă spun sincer. Va fi greu. Ne vom bate pentru fiecare punct. Cu siguranță vom promova.

Blănuță nu va pleca. Vor mai pleca unul sau doi jucători pe care nu îi mai doresc eu. Vor veni alți trei sau patru jucători. Vreau să îl aduc pe Claudiu Bălan înapoi.

Sunt jucători pe care îi va aduce Marius Croitoru. Nu o să facă tot ce vrea. Are libertatea necesară pentru a-și duce la bun sfârșit planurile”, a mai spus Adrian Mititelu.

sursa: https://www.digisport.ro/fotbal/liga-2/ce-obiectiv-a-fixat-adrian-mititelu-la-fcu-craiova-eu-tot-timpul-am-fost-un-visator-3012093

RECLAMĂ
Articolul precedentManelistul Babasha, prima reacție după ce a fost huiduit la concertul Coldplay
Articolul următorLaurențiu Reghecampf s-a dus cu poliția peste Anamaria Prodan! Imagini incredibile și un scandal uriaș în stradă: totul a fost filmat!