Acasă STIRI SPORTIVE Alexandru Cicâldău, despre posibilitatea unui nou sezon fără titlu în Bănie: „Nu...

Alexandru Cicâldău, despre posibilitatea unui nou sezon fără titlu în Bănie: „Nu e vorba de iertat! Știm ce se dorește”

365
0

Universitatea Craiova a reușit să obțină cu mari emoții prima victorie în debutul noii ediții de Liga 1, scor 1-0, împotriva celor de la FC Argeș.

RECLAMĂ

Pe Ion Oblemenco, oltenii au început cum nu se putea mai prost, însă noul transfer al argeșenilor, Lupeta, a ratat o ocazie uriașă după doar nouă secunde de joc.

Alexandru Cicâldău recunoaște că oltenilor le-a lipsit inspirația cu FC Argeș

Mijlocașul gazdelor, Alexandru Cicâldău, a recunoscut la interviul de după meci că echipa sa nu a avut inspirație în apropierea porții argeșene, și chiar a ținut să îi felicite pentru nou-promovați pentru evoluția bună. 

„Știam că ne va aștepta un meci greu, întotdeauna primul meci din campionat e foarte greu. Zic eu că am întâlnit azi o echipă care va pune probleme fiecărei echipe din Liga 1. Eu cred că am controlat marea majoritate a jocului, am încercat să ducem mingea în 30 de metri, dar acolo ne-a lipsit inspirația, dar suntem fericiți pentru cele trei puncte”, a spus Cicâldău.Întrebat dacă îi vor mai ierta fanii olteni în cazul unui nou eșec de a face eventul în Liga 1, Cicâldău a declarat că sunt conștienți de ce-și doresc suporterii de la ei.

„Nu este vorba de iertat. Eu de când am venit aici știam că se dorește performanță la nivel înalt. Întotdeauna va fi presiune, dar noi vom avea mereu mentalitatea să câștigăm”, a adăugat mijlocașul.

Andrei Ivan, extrem de optimist pentru meciul din Conference League

De partea cealaltă, colegul lui Cicâldău, Alexandru Ivan, cel care a marcat și singurul gol al meciului, a vorbit despre următorul meci al oltenilor, disputa cu echipa albaneză Laci.

„Sunt fericit că am marcat, sper să o țin tot așa, să-mi ajut echipa și să ne calificăm în Conference League. Vor veni și suporterii, sunt bucuros că s-au deschis stadioanele la 50%. Nu cred că vom face pași greșiți în Europa, sunt două meciuri, 100% vom câștiga!”, a spus Ivan.

sursa:https://www.digisport.ro/fotbal/liga-1/alexandru-cicaldau-despre-posibilitatea-unui-nou-sezon-fara-titlu-in-banie-nu-e-vorba-de-iertat-stim-ce-se-doreste-1191383?fbclid=IwAR3c4A2xVyeHaMKm-MlWFUQFNzhyQkpfi8q_C2PH7Z_P_3lQEM7qYBPrVk4

RECLAMĂ
Articolul precedent”Băiatul ăsta nu se uită?”. Decizia arbitrului din Craiova – FC Argeș care a produs consternare + unde s-a decis meciul
Articolul următorMarinos Ouzonidis, nemulțumit, în ciuda victoriei Craiovei cu FC Argeș: ”Avem probleme”. Ce le-a reproșat jucătorilor